4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
VW_Beetle_wallpaper

02/10/2017   POSTET AV

Den ultimate bilen bakgrunnsbilder for bensinhoder

Har du ett behov av snabbhet? Eller kanske ett öga för klassiska bilar? Hur som helst kommer du att älska vår samling av bilbakgrunder!

Vårt stora utbud av biltapeter är perfekt för att snygga upp tonårsrummen eller för att ge personlighet åt ungkarlslyorna, och de kommer garanterat att se bra ut på alla innerväggar.

Från ikoniska Formel 1-fotografier tagna av den respekterade Darren Heath till en mängd bilder av klassiska bilar - här är våra ultimata bilbakgrunder för bensinälskare.

Bakgrundsbilder för gamla och klassiska motorer

Är du besatt av klassiska bilar? Nu kan du ta in dem i ditt hem! Från en av de första Volkswagen Beetles till de ikoniska Trabants - vi har en stor samling vintage och klassiska biltapeter.

Trabants-wall-mural-from-Wallsauce

Formel 1 Bakgrundsbilder av Darren Heath

Darren Heath är en av de mest respekterade F1-fotograferna. Darren är känd för sitt kreativa bildspråk och tar några av de mest ikoniska bilderna för både redaktionellt och kommersiellt bruk. Darren Heath Collection, som är exklusivt för Wallsauce.com, innehåller de mest fantastiska Formel 1-bilderna.

Vettel-malaysia-wallpaper

Från Lewis Hamilton som firar sina segrar till Sebastian Vettel i depåstoppet - Darrens samling F1-bilder innehåller mer än bara bilar! Stilla ditt behov av snabbhet och installera en av dessa Formel 1-tapeter i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor.

Lewis_Hamilton_Wallpaper

Klassiska amerikanska bilar

Vår samling av bilbakgrunder slutar inte där! Vi har många bilder på klassiska amerikanska bilar också. Från Cuba-bilar till vintage-motorer, vårt sortiment innehåller också några av dina favoritklassiker bland de klassiska amerikanska bilarna.

vintage-motors-wallpaper

cuba-classic-cars-wallpaper

Vi vill gärna höra om dina favoritbilar i kommentarsfältet nedan! Gå till vår kategori med biltapeter för att se hela utbudet.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €