4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
DIY-SOS

30/05/2014   POSTET AV

Den store bygge New York veggmaleri DIY SOS

Wallsauce.com i Lancashire är stolta över att ha hjälpt till att förvandla hemmet hos en familj från Bury som en del av en DIY SOS make-over för BBC:s populära TV-program.

Utmaningen var att renovera Maddie Malones och hennes familjs hem och trädgård. Efter att ha flyttat in i sitt nuvarande hem 2012 arbetade familjen med att anpassa hemmet för sin unga dotter Maddie, som lider av dystoni och en odiagnostiserad hjärnsjukdom som är både livsbegränsande och livshotande. På grund av oförutsedda problem blev renoveringen oavslutad, men räddades av BBC:s team från DIY SOS, The Big Build och dess många bidragsgivare.
Under hela renoveringsprojektet ombads Wallsauce.com att hjälpa till och tillhandahöll den svartvita, specialtillverkade väggmålningen som användes i ett skötrum på första våningen för Michelle Malone och hennes döttrar. Tanken var att ge rummet en spännande, pulserande stadskänsla och New York verkade vara det självklara valet. Ett urval av väggmålningar erbjöds och den slutliga väggmålningen med Manhattans skyline valdes av den flamboyanta designern Laurence Llewelyn-Bowen för att användas i projektet.
Tony Fairhurst, verkställande direktör, kommenterar: "När BBC först kontaktade oss för att donera våra tjänster för att hjälpa till med renoveringen av familjen Malones hem blev vi mer än glada över att hjälpa till. DIY SOS-teamet behövde en tapetmålning för att täcka alla fyra väggarna i spikrummet på första våningen. Eftersom skräddarsydda väggmålningar är vår specialitet var detta relativt enkelt för oss att göra. När väggmålningen väl hade valts ut, trycktes den sedan på beställning för att passa rummets exakta mått".

Väggmålningar i New York

Väggmålningar från New York är en av Wallsauce.coms mest populära produkter. Manhattans skylines både i svartvitt och i färg är lika populära. Kunderna kan lägga till sina egna mått på webbplatsen, välja väggbeklädnad och beställa online.

Manhattan-skyline-mural

Det här avsnittet av DIY SOS sänds på BBC One kl. 20.00 på fredag den 30 maj 2014.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €