4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
living room with map mural

25/03/2019   POSTET AV

Topp 10 veggmalerier for stuer

Förändra utseendet i ditt vardagsrum med en fantastisk, levande tapetmålning som ger en smart känsla till alla områden. Du tillbringar mycket tid i den här delen av ditt hem och det är viktigt att du har en inredning som förstärker och personifierar det här området.

Du kommer att bli förvånad över vilken skillnad en imponerande tapetmålning i vardagsrummet kan göra. Dessa lättanvända produkter ser fantastiska ut och löser problemet med att lägga till en fondvägg. Så låt oss ta en titt på 10 av de bästa väggmålningarna för vardagsrum och få lite inspiration för att hitta det tema du vill ha.

Ta en promenad i skogen

Njut av skogens lugn och ro genom att ta in det yttre i din inredning med den här underbara väggmålningen. Den här naturpanoraman har en attraktiv färgblandning och en dold stig som du och dina gäster säkert kommer att uppskatta.

green forest mural in living room with grey sofa

Muralmålning på bilden: Björkskog Solsken

Sofistikerad naturlig väggmålning i bokhyllan

Väggmålningar är ett enkelt sätt att skapa ett tema i vardagsrummet och den här naturliga väggmålningen för bokhyllor ger en fräsch designerkänsla. Perfekt för att lägga till ett förstklassigt, inspirerande utseende till ett utrymme, se vilken skillnad detta kan göra.

bookcase mural in lounge with ochre sofa

Muralmålning på bilden: Natural Bookcase

Fantastiska blommönster

Vår kollektion med blommiga väggmålningar är fylld av fantastiska skräddarsydda alternativ som garanterat kommer att ta ditt boende till nästa nivå. Den här blomsterdesignen av Carol Robinson kommer garanterat att fånga ögat hos alla som kommer in i rummet och ger en konstnärlig touch till din fondvägg. Kolla in våra fantastiska blommiga tapeter för fler idéer.

floral wall mural in living room with pink sofa

Muralmålning på bilden: Chinoiserie

Fantastisk utsikt över friluftslivet väggmålning

Ta in konstfotografi i ditt vardagsrum med en fantastisk väggmålning av Phil McMenemy. Denna självlärda fotograf har en passion för ljus, och det här verket från "Across the Loch June" tar fram naturens känslor för att ge en speciell effekt till vilket rum som helst.

forest mural with bluebells in lounge

Tapet i vardagsrummet: In i det blå

Omfamna stadslivet med den här väggmålningen Paris på natten.

Få in Paris i ditt vardagsrum och få en utsikt som du älskar varje dag. Paris-tapeter är ett riktigt samtalsämne i alla rum och den här vyn av Eiffeltornet på kvällen ger en ny, fashionabel aspekt till ditt smarta rum.

paris at night mural in lounge

Tapet i vardagsrummet: Paris Blues

Ge liv åt dina väggar med väggmålningar med mönster

Få en touch av modern konst i ditt vardagsrum med det här färgglada tillägget som garanterat kommer att ge en fräsch fokuspunkt i ditt rum. Lys upp området med ett fantastiskt mönster.

pink jungle pattern wallpaper in living room

Muralmålning på bilden: Pink Jungle

Väggmålningar med kartor

Blanda beundransvärd konst med en vintage-design med en tapetmålning av kartor. Oavsett om du älskar geografi eller allt som har med resor att göra kan du resa runt i världen i lugn och ro med detta historiska alternativ.

grey world map mural in lounge

Muralmålning på bilden: Exekutiv världskarta

Låt dina väggar sjunga med en musikalisk väggmålning

Lägg till en touch av sofistikering i din lounge med detta jazzband och dansare som garanterat kommer att ge den rätta stämningen. Den här abstrakta väggmålningen är elegant och kommer garanterat att få uppmärksamhet, eftersom den coola bilden blir en fokuspunkt i ditt rum.

music mural in sunlit sitting room

Muralmålning på bilden: Yellow Disk Jockey

Känner du dig inspirerad? Lämna dina vardagsrumsplaner och idéer i kommentarsfältet nedan. Du kanske också vill läsa vårt inlägg om varför ditt hem behöver ett marinblått vardagsrum.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €