4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
blue-blossom-wallpaper-in-bedroom

24/07/2017   POSTET AV

Få Japansk Interiør Trend Med Cherry Blossom Bakgrunn

Den japanska inredningen har förutspåtts bli en av årets viktigaste inredningstrender, och vi ska visa dig hur du kan uppnå den med vackra körsbärsblomstapeter.

I månadens Elle Decor berättade chefredaktör Michelle Ogundehein om den tidlösa attraktionskraften hos japansk stil. Det vi tog med oss från hennes artikel var att japansk stil bör omfamnas för att skapa zen och sofistikering med en touch av natur. Så vi pratade med Wallsauces interna designteam för att se hur våra väggmålningar kan föra in denna trend i ditt hem.

I det här inlägget går vi djupare in på den japanska inredningstrenden och visar dig hur vår körsbärsblomstapet kan ge sofistikerad japansk stil till ditt sovrum med lite hjälp av en av våra kunder.

Varför välja Cherry Blossom Wallpaper?

I den japanska kulturen är körsbärsblomman inte bara en vacker blomma. Den symboliserar en ny början och påminner kulturen om hur värdefullt livet är med sina kortlivade, känsliga blommor.

Cherry-blossom-wallpaper-in-bedroom

Om du väljer den här typen av tapeter i ditt sovrum kan du uppfylla Michelles zen-liknande stil och skapa ett drömlikt rum. Om du kombinerar din körsbärsblomstapet med trämöbler och väljer ut de mjuka gråa och rosa färgerna genom accessoarer kan du uppnå nästa stora trend som vi nu ska utforska.

Japandi: När Skandinavien möter Japan

Den skandinaviska inredningstrenden har påverkat hemmen under de senaste två åren. Den skandinaviska inredningen är tidlös och fokuserar på att öppna och lysa upp rummen. Men för att ge den ett nytt liv kan du kombinera dessa faktorer med lugnet och det naturliga elementet i den nya japanska stilen för att skapa Japandi - årets måste-ha-inredning.

Cherry-blossom-on-wood-panels-in-bedroom

Japandi fokuserar på vackra träslag och naturliga texturer och är inte lika avslappnad som den skandinaviska stilen. Kolla in vårtapet med vårblommor för att kombinera båda kulturerna i ditt sovrum.

Cherry-blossom-tree-mural-in-bedroom

Japandi har en jordnära men ändå feminin färgpalett och är en utmärkt look för sovrummen. Använd grått med mjuka rosa färger i form av körsbärsblomstapeter för att lyfta och återuppliva den skandinaviska stilen.

large-flower-on-wallpaper

Varför våra kunder älskar vår Cherry Blossom tapet

Helen valde vårtapet med rosa blommor för att ge sitt sovrum en japansk stil. Kombinationen av ljusblå himmel och fina rosa blommor gör hennes sovrum fräscht på morgonen och romantiskt på kvällen.

Helen's_blossom_wallpaper

Vi älskar hur Helen har valt att komplettera sin körsbärsblomstapet. De mörka möblerna lyfter fram de djupa tonerna och strukturen i grenarna, medan variationen av tyger ger ännu mer personlighet och textur. För att fullborda den japanska trenden och för att få ett sovrum som Helens, gå till vårt vackra sortiment av körsbärsblomstapeter.

Vi vill gärna höra dina tankar om denna nya hemtrend. Lämna gärna dina tankar i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €