4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Hvordan - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
old town by lake wallpaper in customer home

06/10/2014   POSTET AV

Hvordan designe et rom med en City Wall Mural

Väggmålningar i städer kan ge ett riktigt häftigt intryck i ett rum, oavsett om det är ett rum i hemmet eller på jobbet, kan din favoritstad som pryder väggen väcka fina reseminnen och skapa en inspirerande och kreativ miljö.

Vi tänkte att det skulle vara trevligt att dela med oss av några olika exempel på hur våra kunder har använt Wallsauce väggmålningar för att skapa ett intressant utrymme.

Badrummen är vanligtvis kaklade och det finns få eller inga bilder i dessa rum. Den här kunden valde en helt annan väg och använde sig av en väggmålning för att skapa en fantastisk effekt på två väggar.

Semesterfotografier är mycket personliga och fångar speciella minnen, särskilt när de inkluderar din familj.Vi har alla ovanligt formade väggar i våra hem och de ignoreras ofta när vi tänker på dekoration och design. Här är ett smart sätt att använda ett familjefoto som togs när vi såg ut på sightseeing, som laddades upp till oss och som vi skapade en anpassad väggmålning av.

antique building wallpaper under stairs

Receptionen och väntrummen kan vara tråkiga. Den här väggmålningen i London med färgsköljning gör susen och förvandlar utrymmet.

red bus wallpaper in waiting room

Någon som vill ha stadslivet i sitt sovrum? Väggmålningar i New York och Manhatten är alltid igenkännbara och kraftfulla.

city at night wallpaper

Stadens ljus och Brooklyn Bridge, det är upp till dig New York, New York!

brooklyn bridge at night wallpaper in room

De är inte mindre inspirerande än trapphusen i kontorsbyggnader, om man inte gör något annorlunda. Stadsbelysningen på natten fyller det här utrymmet perfekt. Att få en väggmålning som är skräddarsydd för att passa ditt utrymme innebär att du får det perfekta utseendet.

strip of wallpaper showing a city at night on staircase in office

Wallsauce City tapeter är skräddarsydda för dig med de bästa materialen och ger varje rum en extra touch.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €