4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Pastel Geometric Wallpaper from Wallsauce

14/07/2017   POSTET AV

Geometrisk Bakgrunn: Et design for alle hjem

Vill du skapa ett rum i ditt hem som ser så elegant ut att folk tror att det har skapats av en inredningsarkitekt? Det första du behöver göra är att välja en tydlig identitet - vilken stil vill du skapa och vilka trender vill du följa? Välj något, var djärv och håll dig till det! - Sedan kan du styla ditt rum med ett eller två statementpjäser som blandas med några mindre/billigare accessoarer som inte kostar mycket pengar.

Det här är bara en av många anledningar till att vi älskar den geometriska trenden; det är en modern och stilfull look som har en stor betydelse just nu, men de rena linjerna och de eleganta strukturerna gör det till en klassisk stil som inte kommer att bli föråldrad inom kort. Det är väldigt lätt att arbeta med, ett par bitar kommer att ge rummet hela trenden och fungerar i kombination med många färger och stilar. Geometriska tapeter ger dig möjlighet att välja vilken färg, färgpalett och ton som helst och ger dig också utrymme att leka med storlek, former och hur djärv eller subtil du vill vara.

1. Pastell geometrisk trend

Den här pastellgeometriska tapeten hjälper dig att skapa ett rum som är så trendigt att det ser ut som en Pinterest-bild. De mjuka färgerna skapar en look som är mycket aktuell men inte för djärv så att den överväldigar rummet. Använd den tillsammans med möbler i ljusa blockfärger och metalliska, svarta eller vita accessoarer.

Geometrisk tapet i bild: Neutrala pastellfärger

2. Geometriska färgblock

Det här slående blockfärgsmönstret kommer att göra varje rum till en riktig höjdare. Använd det tillsammans med vit eller grå inredning för att få tapeten att verkligen sticka ut.

Colour block geometric wallpaper

Geometrisk tapet i bild: Summer Rain.

3. Monokrom geometrisk trend

Vill du skapa ett geometriskt utseende i ditt hem utan att använda för mycket färg? Det här monokroma mönstret med skissad effekt bryter upp färgen och använder klassiska färger som alltid kommer att vara trendiga.

Monochrome Geometric Wallpaper

Geometrisk tapet i bild: Svart och vit polygon.

4. Nyanser av en färg

Den här geometriska tapeten "Ocean Tones" använder olika nyanser av blått och textur för att skapa ett mönster som ger ett rum färg. De varierande nyanserna gör att du kan lägga till en färg i ett rum utan att det blir en överväldigande blockfärg som krockar med varandra. Detta är utmärkt att lägga till i ett rum som behöver det där lilla extra. Blått förknippas med att vara lugnt och pålitligt, och detta i kombination med moln- och vattenstrukturerna är perfekt för att skapa en avkopplande atmosfär.

Ocean Tones Blue Geometric Wallpaper from Wallsauce

Geometrisk tapet i bild: Ocean Tones.

5. Upprepa det geometriska mönstret

Den här geometriska tapeten med upprepade mönster passar utmärkt i ett vardagsrum med en mer traditionell inredning och kan därför lätt passa in i din nuvarande stil. Färgerna är vackra och mångsidiga.

Repeat Pattern Geometric Wallpaper

Geometrisk tapet i bild: Crystal Mono.

6. Texturer

Att blanda texturer är ett bra sätt att få din inredning att se ut som om du har lagt ner extra tid och kraft på den.Kombinationer av solida pastell- och mörka färger med moln och vatten är en fantastisk fokuspunkt i vilket rum som helst.

Textures geometric wallpaper

Geometrisk tapet i bild: Cherry.

Gå till vår fullständiga samling av trendiga geometriska tapeter för att se alla våra mönster.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €