4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Marc-Pasternack-wallpaper-in-bedroom

03/07/2017   POSTET AV

Friske nye tapet veggmalerier du ikke ønsker å gå glipp av!

Vi har kommit halvvägs in i året (tro det eller ej!) så vi tyckte att det var ett bra tillfälle att presentera några nya fräscha tapetbilder.

Även om Wallsauce.com ständigt laddar upp nya mönster är det vi ska dela med oss av helt nya kategorier som visar upp trendiga tapetmålningar - vissa hittar du inte någon annanstans!

Från färgstarka mönstrade bakgrundsbilder till fantastiska natursköna illustrationer - samlingen fortsätter att växa med en sådan mångfald. Så oavsett om du vill uppdatera ditt vardagsrum med den trendigaste tapeten eller om du väntar ett nyfött barn som bara förtjänar det bästa barnrummet, så hittar du här våra nya spännande tapeter med väggmålningar.

Marc Pasternacks samling

Den här djärva och färgglada kollektionen, som inte är något för de svaga, har skapats av konstnären Marc Pasternack. Med titeln "43 Intentions" skapades dessa väggmålningar efter att livet hade kastat några bollar i luften åt Pasternack. Under en resa som Marc Pasternack gjorde en gång i livet till ett buddhistiskt kloster upptäckte han ett snurrande bönehjul som han fotograferade. Efter att ha tagit över 3 000 bilder förädlade Pasternack samlingen för att skapa dessa fascinerande datormanipulerade väggmålningar.

Marc-Pasternack-wallpaper-in-study

Den nya kollektionen har något för alla, från energiska orange och röda färger till mjuka, feminina lila och rosa färger. Vad vi särskilt gillar med den här kollektionen är att den också passar för affärsbruk. Precis som Shandra Smith-kollektionen är Marc Pasternacks tapeter med väggmålningar perfekta för att pigga upp restauranger, hotell och till och med kontorsutrymmen.

UPDATE: Twisted Pixels illustrationer

Twisted Pixels Illustrations har redan ett stort utbud av väggmålningar. Från spelinspirerade illustrationer till trendiga geometriska tryck finns det något för varje rum i kollektionen.

Nyligen har Twisted Pixels kollektion utökats med ett överflöd av vackra bergiga väggmålningar. Dessa nya tapeter är perfekta för barnhem och småbarnsrum och har en rad fantastiska toner som gör dem idealiska för könsneutral inredning.

Mountain-wallpaper-in-nursery

Underbar akvarell tapet

Vår kollektion av designtapeter har inte bara fått nya tillägg i juni, utan vår fototapet innehåller nu även underbara akvarelltapeter.

Efter våra snygga marmortapeter har vi nu infört akvarelltapeter i vår kollektion. Från moderna pastellfärger till dramatiska molnformationer - dessa fantastiska tapeter är perfekta för att uppdatera ditt hem eller din arbetsplats med en vuxen look.

Blue-watercolor-wallpaper-in-bedroom

EXKLUSIVT: Wallsauce-samlingen

Vi har varit så glada över att kunna presentera vår egen kollektion av väggmålningar! Den är äntligen här och vi är mycket stolta över reaktionen hittills!

The_Wallsauce_Collection_wallpaper

Helt exklusivt för Wallsauce.com, du kommer inte att hitta den här kollektionen någon annanstans! Wallsauce Collection har utvecklats av vårt studioteam och innehåller fyra mönster i fyra olika färgställningar. Designerna kan beskrivas som retro med en futuristisk twist tack vare de unika trycken och sofistikerade färgerna. Precis som Marc Pasternack-kollektionen innehåller The Wallsauce Collection tapetväggar som passar utmärkt för både hemmet och arbetsplatserna.

Grey-patterend-wallpaper-in-bedroom

Vi vill gärna höra vad du tycker om våra nya fräscha tapetmålningar! Lämna gärna feedback i kommentarsfältet nedan.

Om du vill hålla dig uppdaterad om nya erbjudanden på Wallsauce.com kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev i fältet under kommentarsfältet.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €