4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Lisbon Wall Mural Old Town and Tram

10/05/2017   POSTET AV

Legge til et snev av kultur i innredningen din

Nästan alla uppskattar kultur, oavsett om det handlar om verk av konstnärer från 1800-talet, maträtter från Mellanöstern eller musik från kända rockband och popstjärnor. I det här inlägget visar vi dig några av våra favoritsätt att lägga till en touch av kultur i ditt hem.

1. Fantastiska platser från hela världen

Väggmålningar av fantastiska platser runt om i världen är ett bra sätt att lägga till en touch av kultur i ditt hem. Välj mellan fridfulla sjöar till exotiska byggnader långt borta, du kommer att kunna hitta arkitektur som passar din stil oavsett vad du har för smak för inredning.

Muralmålning på bilden: Lissabons gamla stad och spårvagn

2. Konst

Alla kan uppskatta minst en konstform! Visa upp verk av mest uppskattade konstnärer genom tiderna i ditt hem för att skapa kultur i hela huset. Med verk av konstnärer från 1800-talet och framåt kan du införliva en känsla av historia och konst i ditt hem.

Väggmålningar med konst är också ett utmärkt sätt att ge ditt hem en känsla av lyx.

Fine art wall mural

3. Dofter från hela världen

Ett enkelt sätt att föra in en liten påminnelse om din favoritplats i världen i ditt hem är att använda en doft som vanligtvis förknippas med den platsen. Prova att använda en rökelsebrännare och fyll den med en doft från din valda plats. Det är mycket lätt att hitta dessa dofter eftersom de vanligtvis är namngivna efter det land som de vanligtvis förknippas med.

Beach Wall Mural Windswept Beach Boardwalk from Wallsauce

Muralmålning på bilden: Windswept Beach Boardwalk

4. Religion

Religion kan vara en stor del av kulturen och de fantastiska symboler, byggnader, mönster och ikoner som representerar olika religioner kan ge skönhet och en känsla av kultur i hemmet. Dessa religiösa väggmålningar fyller ditt hem med denna skönhet och skapar ofta en lugnande miljö i det valda rummet.

Wall Mural of Santorini, Greece

Muralmålning på bilden: Santorini med traditionell kyrka i Oia, Grekland

5. Stor litteratur

Stor litteratur från olika perioder i historien och från hela världen är något av det första man tänker på när man tänker på kultur. Fyll ditt hem med litterära storheter för att lägga till en känsla av kultur i ditt arbetsrum, matsal eller till och med sovrum.

Ett annat sätt att uppnå den här looken är att använda en väggmålning i form av ett falskt bokbord.

Bookcase wallpaper mural

Muralmålning på bilden: Bokhylla och ljus

6. Inredning för resor

Minns de platser du har besökt eller se över de platser du en dag vill besöka med hjälp av en väggmålning med kartor. De finns i många olika stilar, från färgglada kartor i form av glober till vintageväggmålningar med kartor. Det finns något för varje smak och inredningsstil.

Ancient map wallpaper mural

Muralmålning på bilden: Antikens karta

7. Inredning för utbildning

Utbildande väggmålningar gör ditt hem till en uppmuntrande plats att bo på. Gör inlärning till en del av ditt barns vardag och skapa en miljö där de trivs med en pedagogisk väggmålning. De är roliga, ljusa och färgglada men ger ditt barn chansen att lära sig genom lek. Hjälp dem att komma ihåg en stor mängd viktig kulturell information, till exempel kända landmärken, platser på kartan eller planeter i solsystemet.

Dippy Wall Mural from Natural History Museum

Muralmålning på bilden: Dippy från Natural History Museum Collection

Vi vill gärna veta vilket ditt favoritresmål genom tiderna är? Dela med dig i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €