4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Tree murals installed by customers

30/05/2017   POSTET AV

6 Rom som trenger et tre Mural

Trädmålningar är utan tvekan en av Wallsauce-kundernas favoriter!

Månad efter månad skickar våra underbara kunder oss bilder av sin #WallsauceMakeover på Instagram, Twitter, Facebook och e-post och visar hur de har förvandlat sitt rum med en väggmålning av träd.

Vårkategori med väggmålningar i skog och trädinnehåller 195 bilder som kan skrivas ut på olika tapeter - detta inkluderar inte vårt utökade sortiment! Om du är ganska ny i inredningsbranschen eller inte tycker att du har ögat för inredning förstår vi att det kan vara ganska överväldigande att välja en! Det är därför vi har sammanställt den här praktiska guiden!

Vi guidar dig genom hemmet och förklarar vilka av våra 195 tapeter med träd- och skogstema som kan passa i varje rum beroende på din stil.

Trädmålningar för vardagsrum

Vi börjar med det mest populära rummet i hemmet, som troligen ses av alla gäster, vardagsrummet. Vår kollektion är så varierad att det verkligen finns något för varje stil! För dem som letar efter ett vardagsrum i tidskriftsstil kan du tänka på våra tropiska tapeter som presenteras i vårsenaste trenduppdatering. Om du vill kombinera denna inredningsuppdatering med din kärlek till väggmålningar i träd föreslår vi att du väljer något ljust som denna väggmålning "Into the Blue" av Phil Mcmenemy.

Tree mural in living room

Kombinera en sådan här trädmålning med unga, lekfulla färger (och en ananas eller tre!) så får du ett vardagsrum som är värdigt en tidningsartikel!

För vardagsrum i traditionell stil kan du välja en väggmålning med dämpade toner. Förutom levande gröna färger har vi även väggmålningar i sepia-toner som skapar en mystisk atmosfär.

Forest mural in living room

Skog sovrum tapeter

Skogsrummets tapeter måste vara den mest populära trädmålningen för kunderna! Vi får många #WallsauceMakeover-foton med träd- och skogsväggar i sovrummen. Precis som i vardagsrummet är gröna skogstapeter en show stopper!

En av våra mest fängslande tapeter är den här tapetmålningen med den passande titeln "Canopy". Installera den bakom din säng och känn nästan hur grenarna sveper sig runt dig och skapar en skyddande ombonad miljö.

Tree mural in bedroom

Med inspiration från vårt inlägg "6 sexiga väggmålningar i sovrummet som skulle kunna få Christian Grey att bli fascinerad", har vi här några alternativa skogs- och trädtapeter för sovrummet som garanterat kommer att skapa romantik.

red tree mural in bedroom

red-woodland-mural-in-bedroom

Matrum träd väggmålningar

Precis som vardagsrum måste matsalar och kök vara lika välkomnande. Välj en väggmålning med gröna träd eftersom grönt inte bara är årets färg, utan också kan vara uppfriskande, vitaliserande och rent - precis vad du behöver när du är värd för middagsbjudningar!

Tree mural in kitchen

Gröna trädmålningar är också otroligt mångsidiga i kökskonstruktioner. Som vi visar dig här är de ett utmärkt komplement till en mängd olika färgade skåp.

Tree mural in kitchen dining room

Skogsmålningar för barnrum

Skogsmålningar är perfekta för små barn som alltid är på jakt efter äventyr. Specifika stilar kan framkalla mystik och en känsla av vandringslust och är också bra för barn som inte vill ha ett "ungt" sovrum.

Pink tree mural in girls bedroom

Tree mural in girls bedroom

Ett alternativ till fotografiska bilder är våra illustrerade väggmålningar. Ta den här väggmålningen "Forest Folklore": illustrationerna är lättsamma och färgerna är ganska neutrala, men designen är modern och skandinavisk.

Scandi style tree mural in boys bedroom

Skogstapeter för plantskolor

Dagarna då barnkamrarna var blå för pojkar och rosa för flickor är förbi! I år ser vi barnhem som är könsneutrala med en vuxen twist. Enligt Brit and Co är "barnträdgårdar i skogsmiljöer helt rätt för i år och kommer att vara en höjdare 2017".

Här är några av våra favoritbakgrunder med skogsscener som är könsneutrala och bjuder in utomhuslivet.

Tree mural in nursery

Illustrated tree mural in nursery

Skogstapeter för hemstudier

Det är aldrig hälsosamt att blanda arbete och hem. Det kan vara svårt att separera de två, vilket gör det lätt för ditt hemarbete att bli tråkigt och oälskat. Skogstapeter för hemarbetsrum kan blåsa liv i ett rum där produktiviteten är viktig.

Green tree mural in home study

Tree bark mural in home study

Med 195 bilder i vår samling av väggmålningar med träd och skogar skulle det ha blivit ett ganska långt inlägg att visa dig hur de alla kan fungera i ditt rum! Om du har fallit pladask för en trädmålning, men fortfarande är osäker, prata med en av våra designers som är redo att hjälpa dig.

Eller låt oss veta vad du tycker i kommentarsfältet nedan. Vi vill gärna höra dem!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €