4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
illustrated leafy jungle wall mural in stylish open plan lounge

26/05/2020   POSTET AV

4 åpne livsideer for et sosialt hjem

Åpne planløsninger kan gi hjemmet ditt en rekke fordeler. Ikke bare kan de forbedre det generelle utseendet, men de kan også gi bedre lysforhold og få rommet til å virke mye større. Noe av det huseiere elsker med åpen planløsning, er den forbedrede flyten og planløsningen. Det er enkelt å bevege seg rundt og bruke plassen hele veien fra inngangsdøren til baksiden av huset.

Den viktigste faktoren er kanskje likevel den berikende samhandlingen i familien. Samtaler under matlagingen, deling av historier under middagen og samtaler om hverandres dag blir mulig når veggene fjernes. For familier som ønsker å minimere usunne forstyrrelser som TV og mobiltelefoner, kan det å slå sammen rom være en sosial løsning.

Men å rive vegger reiser ett spørsmål: Hvordan fyller man et så stort område og får det til å se bra ut? Å ha et klart designkonsept fra starten av er definitivt noe vi anbefaler. Hvis du er usikker på hvor du skal begynne, kan du la deg inspirere av disse 4 ideene til åpen planløsning.

1. Moderniser med magisk svart-hvitt

blue and white marble in trendy open plan kitchen

Veggmaleri på bildet: Hvit marmor

Hvis du ønsker å modernisere interiøret ditt, er en åpen planløsning et perfekt utgangspunkt. Mangelen på vegger skaper et hjem som er lyst, luftig og romslig. Ved å slå sammen separate rom til ett multifunksjonelt rom kan lyset nå ut i alle hjørner, noe som løser problemer med mørke og uoversiktlighet. En måte å maksimere belysningen i hjemmet på er å velge et monokromatisk fargevalg.

Ikke bare bidrar hvitt til å reflektere det naturlige lyset i rommet, men det gir også en dristig og interessant kontrast når det kombineres med svart. Det gjør den til den perfekte malingsfargen å velge når du ønsker å få hjemmet til å virke større og mer innbydende.

For å unngå det kalde, strenge og kliniske uttrykket bør du velge en offwhite nyanse i stedet for ren hvit. De færreste interiørarkitekter jobber med ren hvit maling, men velg heller varmere toner eller hvitt med et hint av farge. For å bryte opp uinteressante tomrom eller nakne veggpartier kan du tilføre tekstur og spenning med et mønstret tapet. Veggmalerier med marmoreffekt kan for eksempel skape en fin fondvegg og tilføre et vakkert fokuspunkt i minimalistiske omgivelser.

2. Gjør stuen om til et kunstgalleri

stift

Hvis det er én type fargepalett som designere tiltrekkes av når det gjelder åpne planløsninger, så er det hvitt og kremfarger. Disse lyse nyansene kan få et rom til å føles ryddig og romslig og fungerer som et blankt lerret for kreativitet. Lyse vegger er også perfekte til å stille ut favorittkunstverkene dine. Uansett om de er kjente eller ukjente, moderne eller klassiske, minimalistiske eller dine egne, er en gallerivegg full av kunstverk som du kan mikse og matche, et fantastisk samtaleemne. Og kunst er selvsagt godt for sjelen.

Men gallerivegger trenger ikke alltid å være hvite. Hvis du sitter igjen med et stort rom å dekorere etter renoveringen av den åpne planløsningen, kan fargede vegger skape et sårt tiltrengt fokuspunkt. Enfargede tapetkonsepter er perfekte for å skape interesse og klarhet.

blue abstract wall art wallpaper in blue themed lounge

Veggmaleri på bildet: Blå tapet

For å designe den perfekte galleribakgrunnen bør du unngå bakgrunnsbilder som er for travle. Velg i stedet noe som er lyst, dristig, men samtidig enkelt. Dette beroligende blå veggmaleriet av Shandra Smith fra vår designer tapetkolleksjon er akkurat det. Oppsiktsvekkende, men helt problemfritt, noe som gir deg et ideelt bakteppe for å få malerier og fotografier til å poppe.

3. Velg en åpen planløsning som hjelper deg med å flykte fra hverdagen

snow capped mountains and blue sky wallpaper in open plan living room

Veggmaleri på bildet: Tyrols vinterfjell

Ved å åpne opp stue/spiseplass/kjøkken kan du skape et mer komfortabelt rom for hvile og avslapning. Bedre flyt og oversikt gjør livet enklere og mindre stressende. Det er derfor en god idé å forvandle den renoverte, åpne planløsningen til et fristed der du kan trekke deg tilbake.

Veggdesign som dette fantastiske fjellveggmaleriet tar deg med til et helt annet sted, og gir deg og familien et fellesområde der dere kan beundre favorittstedene deres i verden. Enten du elsker fjellandskap, fossefall og innsjøer, fjerne strender eller inspirerende bylandskap, er landskapsbakgrunnsbilder den ultimate formen for eskapisme på slutten av en lang dag.

Dette er en av de beste planløsningene for familier som elsker å reise eller se nye steder. Det fungerer også godt hvis du ønsker å skape ro og fred i hjemmet ditt.

Hvis du ønsker å gjøre rommet ditt helt personlig for deg og dine opplevelser, kan du til og med bruke tjenesten Last opp din egen tapet for å lage et tilpasset veggmaleri. Dette tapetet blir helt unikt - det er noe gjestene dine sent vil glemme!

4. Innlemme hagen i den åpne planløsningen

stift

Hvis du ønsker å forbedre livet ditt innendørs, bør du ta hensyn til naturen i interiørkonseptet ditt. Tradisjonelt har arkitekter sett på hagen som en egen enhet i huset. Men i dag er det stadig mer populært med dobbeltdører og glassvegger, noe som gjør at vi kan nyte godt av en bedre flyt på tvers av huset - og det bør vi absolutt gjøre.

Naturen gir oss så mye glede, og planter er kjent for å gjøre underverker for den mentale helsen. I tillegg til å rense luften, fjerne forurensende stoffer og hjelpe oss med å føle oss forbundet med jorden, skaper planter sjarmerende landskap. I tillegg kan bare fargen grønn i seg selv være beroligende og avslappende å se på - og det er derfor botaniske tapeter fungerer så bra i moderne hjem.

vintage style illustration of a green jungle in a trendy white and grey lounge

Veggmaleri på bildet: Tropisk landskap 2

De siste årene har løvrike bakgrunnsbilder blitt en enorm trend som dette Tropical Landscape 2 veggmaleriet sett ovenfor. Hvis hjemmet ditt ikke har en sammenhengende hage, er jungelbakgrunnsbilder en fin måte å få grønne ideer til åpen planløsning til å fungere for ditt rom.

Hva er dine tips til åpen planløsning? Har du noen råd som kan forvandle en asosial planløsning til en morsom og interaktiv planløsning? Fortell oss hva du mener i kommentarfeltet nedenfor, og ikke glem å sende oss bilder av tapetrenoveringen din for å få sjansen til å bli omtalt i en blogg.

*pinitcode

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €