4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
stylish marble wallpaper in lounge with white and blue accessories

21/01/2022   POSTET AV

Moderne tapet design [Fra 5 Top Designers]

Att installera moderna tapeter i ditt hem är ett bra sätt att börja om på ett fräscht och nytt sätt. Och det behöver inte vara det nya året för att göra detta! Oavsett om det är april, juli eller november, motivera dig för att börja om på nytt! Ska du äntligen boka den där semestern? Börjar din lilla barnunge på dagis? Behöver ditt hem lite TLC och modernisering? Vi kan hjälpa dig med det. Inte när det gäller semestern eller barnkammaren (tyvärr), men vi kan säkert visa dig i rätt riktning när det gäller moderna tapeter.

Man kan säga att designtapeter och väggmålningar gör en stor comeback. De dagar då folk bara stänkte lite färg på väggen är förbi. Numera handlar det om en personlig touch och om att få med sig inspiration till inredningen. Det bästa sättet att uppnå detta är att använda väggtapeter eftersom det finns så många olika stilar att välja mellan. Oavsett om du vill ha ett vackert mönster, en slående visuell bild eller något däremellan har vi skräddarsydda tapeter som passar allas smak.

Wallsauce har ett överflöd av tapetdesigners för att tillfredsställa alla smaker. I den här artikeln har vi bestämt oss för att visa dig 5 av våra designers arbete för att se ett utdrag av vad vi har att erbjuda! Var och en av dessa designers har något fantastiskt unikt som kan hjälpa till att modernisera ditt hem och få det att se fantastiskt ut.

1. Anne Farrall Doyle

abstract painting wallpaper in lounge with blue couch

Muralmålning på bilden: Red Earth

Anne studerade vid Stockport College of Art och efter avslutad utbildning arbetade hon på en reklambyrå. Hon är nu frilansande illustratör och har skapat sig ett internationellt rykte som mode- och figurativ konstnär. Hennes fantastiska kollektion för Wallsauce består av moderna, expressionistiska målningar genom blandade medier för att skapa abstrakta konstverk.

green abstract painting modern wallpaper designs with leather couch

Muralmålning i bild: Intangable muralmålning

Anne älskar friluftsliv och naturen i allmänhet. Hennes konstverk ger liv åt alla rum i ditt hem. Användningen av olika färger och texturer som hon använder för att skapa sina unika mönster gör att du kommer att uppskatta naturens skönhet på ett helt nytt sätt. Du kan skapa en fantastisk väggmålning med en av hennes fascinerande mönster för att skapa den ultimata fokuspunkten i ditt rum.

2. Di Brookes

peacock and parrot tropical wallpaper in white, minimalist bedroom

Muralmålning på bilden: Tropical Peacock

Di Brookes tog examen från Staffordshire University 2001 med en examen i ytmönsterdesign. Hon har nu 15 års erfarenhet av arbete inom designbranschen och skapar livfulla tropiska illustrationer. Hon skapar sina underbara konstdesigns med hjälp av akvarellfärger, penna och bläck samt Photoshop.

leafy green exotic wallpaper with flamingos in living room with green and off-white accessories

Muralmålning på bilden: Tropical Flamingo

Di's moderna tapetkollektion är helt rätt i tiden, vilket gör den till ett perfekt val för att förnya ditt hem. Användningen av flamingos i hennes mönster, färgglada blommor och ljusgröna tropiska träd är något som definitivt kommer att ge ditt hem en modern prägel. Hennes blommiga och tropiska konstverk kommer att ge sommarstämning året runt i ditt hem.

3. Gemma Coates (GCC Artworks)

geode effect modern wallpaper designs in minimalist bathroom

Muralmålning på bilden: Earthy Geode

Gemma är en Fluid Artist med en studio/butik i Leighton Buzzard, Bedfordshire. Hon arbetar huvudsakligen med harts och bläck, men kombinerar också olika blandade medier för att lägga till textur och djup till sina verk. Hennes detaljerade, distinkta mönster i kombination med användningen av mörka färger skapar den ultimata wow-faktorn och kommer att se fantastiskt ut i ditt hem.

turquoise and brown toned geode effect wallpaper with mid century furniture

Muralmålning på bilden: Satellit väggmålning

Alla Gemmas vackra mönster har en mycket spännande känsla som skapar en dynamisk vägg och ger ditt hem en modern känsla. Välj inredning inspirerad av mitten av århundradet i liknande toner som den här designen, till exempel valnötsträ och möbler i svarta toner. Glöm inte att utnyttja de turkosa tonerna med glas och prydnadsföremål i denna rika, oceanblå nyans.

4. Nicola Evans

retro shape modern wallpaper designs in room with grey armchair

Muralmålning på bilden: Vardagsfoto: Vardagsfoto: Vardagsfoto: Vardagsfoto

Nicola studerade grafisk design och reklam vid universitetet och blev sedan illustratör. Förutom att skapa abstrakta, stämningsfulla väggmålningar finns hennes verk även i barnböcker, gratulationskort, muggar och bordstabletter. Detta visar både på mångsidigheten och skönheten i hennes abstrakta mönster.

retro abstract shapes wallpaper in dining area with yellow chair

Muralmålning på bilden: Vinkelformad väggmålning

Du kan skapa den ultimata moderna atmosfären i ditt hem med Nicolas design. Hon använder framträdande rörelser och färgstänk för att skapa abstrakta, atmosfäriska verk. Hennes konstverk kommer att se supercoolt ut i ditt hem eller till och med i en kontorsmiljö. Det är bara att ta fram de djärva tonerna i ditt val av inredning, till exempel en senapsgul stol för de solgula tonerna!

5. Lara Skinner

colourful marble effect wallpaper in lounge with white and blue accessories

Muralmålning på bilden: Rock Pool Beach

Lara studerade grafisk design/illustration vid Camberwell College of Art och började sin yrkeskarriär med att designa skivomslag. Hennes arbete har sedan dess visats på olika utställningar i London och på små konstgallerier. Hennes fantastiska kollektion för Wallsauce innehåller blandade texturer med vackra blommönster, den mycket eleganta och trendiga ombre- och marmoreffekten och massor av färg för att skapa hisnande vackra mönster.

brown, cream and gold coloured marble effect wallpaper in beige lounge

Muralmålning på bilden: Geode: Creamy Caramel Geode

Man kan lugnt säga att marmor har ett stort ögonblick just nu. Från hemtillbehör till brevpapper - alla är galna i marmor. Så finns det något bättre sätt att ge ditt hem en modern känsla än med en av Laras marmorinspirerade designer? Den utsökta användningen av ljusa färger och former i hennes mönster kommer att göra en extraordinär fondvägg och samtidigt ge ditt hem den där fashionabla stämningen.

Så där har du det...

De här fem lysande designernas konstverk hjälper dig att ge ditt hem en modern makeover. Alla mönster är skräddarsydda och finns att beställa i tre olika typer av tapeter: De är tillgängliga i tre olika typer av tapeter: Classic Paste the Wall, Premium Paste the Wall och Textured Peel & Stick.

Om du känner dig bortskämd och inte kan bestämma dig för vilken design du ska välja kan du beställa ett prov mot en liten avgift. Vi kan också trycka provet i det tapetmaterial du vill ha, och om du går vidare och beställer hos oss återbetalas avgiften. Skicka bara ett e-postmeddelande till info@wallsauce.com för mer information.

Om du gillade det här blogginlägget kan du läsa ett av våra tidigare inlägg om de senaste inredningstrenderna. Har du en kommentar? Lämna en nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Anthony Caslin

21/02/2022

Are any of the granite papers waterproof enough to use as a shower wall?

Amy @ Wallsauce

21/02/2022

Hi Anthony. Thank you for your comment. We don't recommend using our wallpapers as a shower wall as they are not waterproof.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €