4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Midtown_Manhattan_skyline_wallpaper_in_living_room

30/10/2017   POSTET AV

Fantastiske skyline bakgrunnsbilder med favorittbyene dine

Skulle det inte vara fantastiskt om du kunde ha utsikt över din favoritstad från ditt hem? Vi har det näst bästa alternativet: hisnande skyline wallpapers! Vårt utbud av skyline wallpapers fångar några av världens mest imponerande stadslandskap och har något för alla.

Tänk dig att vakna upp till den klarblå hamnen i Auckland eller att vara värd för en middagsbjudning med utsikt över Dublin i skymningen - var din favoritstad än ligger, ta med den hem. Med 22 av dina favoritstäder världen över finns det en tapetmålning för dig.

Väggmålning "Midtown Manhattan Sunset

Oavsett om du vill ha en soluppgång i sovrummet eller en livlig nattscen i matsalen har vi inte bara en mängd olika städer att erbjuda, utan även bilder från hela dygnet. I det här inlägget presenterar vi våra mest älskade skyline-bilder och hur du kan få dem att fungera i ditt hem.

Bakgrundsbilder för nattliga skyline

Från Manhattan i lugn och ro till utsikten över Canary Wharf från Greenwich, är nattliga skyline-tapeter en av de mest älskade stilarna. Dessa mörka men färgstarka skylines är perfekta för sovrumsväggar och fångar de mest aktiva städerna.

New_York_wallpaper_in_bedroom

Väggmålning "Manhattan Skyline at Night" (Manhattan Skyline på natten)

En av våra favoriter när det gäller skyline tapeter på natten är den här New York tapeten som visar upp Manhattan. Med så många färger inblandade är det enkelt att dekorera och tillbehör runt omkring. Antingen kan du vara minimalistisk med vita sängkläder och enkla möbler för att låta skyline ta huvudrollen, eller så kan du lyfta fram särskilda färger med livfulla kuddar och tillbehör.

Städer i dagsljus Bakgrundsbilder

Fantastiska bakgrundsbilder med nattliga horisonter och glittrande ljus fungerar inte alltid i alla rum i hemmet. I vardagsrum och kök, där du tillbringar den mesta tiden under dagen, bör du välja något som förespråkar frisk luft.

London_skyline_wallpaper_in_lounge

Tapet med väggmålning "Themsen

En klarblå himmel med lugna moln som inramar din favoritstad i ett vackert fotografi är en fantastisk tapet för alla bostadsutrymmen.

Skapa en atmosfär med en bakgrundsbild av en skylinje

I vår samling finns inte bara vackra bakgrundsbilder av skylines på dag- och kvällstid, utan även digitalt förstärkta fotografier som kommer att skapa en känsla av uppståndelse i din atmosfär. Välj en dramatisk skyline för snabba miljöer som mötesrum eller för att skapa den där "wow-faktorn" i receptioner.

Manhattan_wallpaper_in_office_boardroom

Tapet med väggmålning "Manhattan

Oavsett vilket rum du vill ta med dig till din favoritstad finns det en väggmålning av skyline för dig. Bläddra igenom vårt fullständiga utbud av hisnande skyline tapeter och välj din favoritstad! Vi vill gärna höra om din favoritstadstapet med väggmålningar i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €