4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Botanical jungle boho wallpaper in neutral living room

16/06/2021   POSTET AV

Boho Bakgrunn Ideer for alle Free Spirits

Boho-design definieras av sin brist på struktur, sorglösa lager av textur och blandade mönster och färgscheman och är det ultimata inredningsvalet för alla fria själar. Men även om det finns några utmärkande metoder förknippade med bohemisk stil finns det faktiskt inga regler för vad du kan göra med den!

Bohemisk inredning har ett brett utbud av möjligheter att passa din egen stil, från att gå tillbaka till grunderna med minimalism och neutrala färgscheman till ljusa mönstrade väggar blandade med massor av textur. Den enda regeln är att vara sig själv, välja det som gör dig lycklig och ha kul med att lägga upp dina inredningsval!

Vill du doppa tårna i en värld av bohointeriörer? Eller har du redan anammat det fria livet och vill uppdatera ditt hem? Läs vidare för att upptäcka våra bästa bohotapeter...

Boho-linjekonst för minimalistisk inredning

face line art boho wallpaper in trendy bedroom

Muralmålning på bilden: Ockra Line Art

Boho-design behöver inte vara komplicerad, ibland är det faktiskt så att ju enklare desto bättre! Försök inte för mycket, så kan din inredning få en helt lättsam boho-look. Tänk neutrala färger, naturliga trästrukturer och minimala möbler, med en abstrakt twist.

Om du älskar minimalistisk design där rena väggar och ett liv utan skräp är musik i dina öron, är den här abstrakta väggmålningen Ochre Line Art det perfekta valet för ett minimalistiskt vardagsrum. Storskaliga linjeteckningar är ett enkelt designval med stor effekt, och du kan styla dem med nästan vad som helst. Inspirerad av modernt kaliforniskt boho-liv, och om du håller ditt schema avslappnat betyder det att allt går med den här parade boho-tapeten.

Blanda mönster med din boho-tapet

tropical leaf boho wallpaper in geometric bedroom

Muralmålning på bilden: Akvarell tropiska palmer

I andra änden av skalan finns maximalism där mer är mer. För att uppnå detta innebär det att blanda mönster och färger och att inte vara rädd för att gå ut med alla dina inredningsval! Den här typen av inredning hyllar skönheten i mönster, samtidigt som den mättar rummet med färg och en stark berättelse.

Tapeter med tropiska blad är ett perfekt val för detta. På grund av den frodiga grönskan och de enkla motiven är det lätt att kombinera dem med andra mönster. Ta den här väggmålningen Watercolour Tropical Palms för ett strandinspirerat utrymme som får dig att vilja sparka av dig flip-flopsen och koppla av. Stilen är utformad med en rad boho-esque geometriska kuddar och de två motstående stilarna kompletterar varandra väl. Det skapar en lättsam strandliknande stämning, allt genom minimalistiska möbler, naturliga texturer och tropiska bohotapeter.

Boho tapet inspirerad av naturen

botanical boho wallpaper inspired by the jungle in simple neutral living room

Muralmålning på bilden: Botanisk skönhet

Fira skönheten i naturen med din boho-tapet. Välj ett naturinspirerat mönster som kommer att vara en frisk fläkt i ditt hem. Detta skapar inte bara ett roligt och avkopplande utrymme i ditt hem, utan omfamnar också bohemdesignens kärlek till allt som har med naturen att göra. Förutom handgjorda föremål betonar boho-stilen alla naturliga element, så även om att ta in utomhus kan innebära krukväxter i överflöd, är den här Botanical Beauty väggmålningen det perfekta valet av boho-tapet för att få in den där inomhus-utomhus-livskänslan.

De subtila salvia-gröna färgerna i kombination med neutralt grått och inslag av persika och rosa gör att den här djungelinspirerade väggmålningen är ett mångsidigt val. Den här subtila tapeten är ett utmärkt sätt att introducera boho-stilen i ditt hem, särskilt om du inte riktigt är redo att omfamna ljusa färger än.

Reseinspirerad boho tapet

Moroccan tiles boho wallpaper in rustic kitchen

Muralmålning på bilden: Terrakotta och blått medley

Många vet att boho-design är inspirerad av fria själar och människor som trotsar normen, som resenärer. Konstnärerna som uppstod i det tidiga 1800-talets Frankrike flyttade in i romska samhällen med låga hyror, blandade två kulturer och omfamnade alternativa skönhets- och stilideal. På grund av detta har boho-stilen utvecklats till att bli en hyllning till kulturen, med saker från olika delar av världen och olika sätt att leva.

Denna blandning av kulturer har resulterat i att vi har tagit till oss mönster från länder som Marocko och Turkiet. Med sina traditionella kakelplattor fungerar de vackert för att skapa vackra boho-kök. Den här väggmålningen Terracotta and Blue Medley tar med sig det liv och rörelse som råder på en marockansk marknad och placerar den mitt i hjärtat av ditt hem. Sätt den här bohotapeten bakom bänkskivorna i ditt kök och låt de rika terrakottatonerna och de bläckblåa färgerna i kombination med vackra mönster skapa ett varmt och inbjudande köksutrymme som utstrålar kulturell stil.

Texturerade väggar för en scandi boho-vibbe

wooden textured boho wallpaper in trendy living room

Muralmålning på bilden: Wood Natural Texture Finish

Vi vet att textur spelar en stor roll för att få boho-stilen att fungera och att lägga dessa texturer i din inredning är ett bra sätt att integrera detta. Mjuka texturerade mattor, vävda rottingmöbler och en mängd olika textiltyger är alla synonyma med bohemisk stil. Men vem säger att textur bara är begränsad till de möbler och accessoarer du väljer?

Även om det är bra att gå loss på mattor och kuddar kan du balansera detta med strukturerade väggar. Det kan vara betong för en mer industriell boho-look, tegel om du gillar karaktär eller trä för en mer skandinavisk stil. Den här tapeten Wood Texture Natural Finish är ett bra sätt att spara utrymme om ditt boho-rum saknar golvyta! Att flytta texturen till väggarna skapar en helt naturlig look som boho-stilen är känd för. Den tar också inspiration från skandiinteriörer för att skapa ett skandi boho-boho vardagsrum som frossar i vacker bohemisk textur.

Vilken boho-tapet skulle du pryda ditt hem med? Låt oss veta det i kommentarerna!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €