4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
leaf-wallpaper-in-retro-living-room

12/09/2018   POSTET AV

[Oppdater] 2019 Bakgrunnstrendene du trenger å vite

När ännu en säsong går mot sitt slut och 2019 närmar sig (det är 14 veckor kvar till jul!) är det dags för oss att nämna de inredningstrender som du måste känna till. Nu säger vi "nämna" eftersom vi förvisso inte är trendexperter! På Wallsauce.com gillar vi att ta med lite av varje så att alla inredningsstilar täcks - bokstavligen.

Men du kan vara säker på att vi har fått lite hjälp av en känd inredningsdesigner för de av er som vill veta vilka inredningstrender som gäller för 2019. Läs vidare för att höra om trenderna du har älskat och vad du kan förvänta dig för den nya säsongen.

Time to update your decor? Here are the 2018/ 2019 interior trends that you need to know about

Inredningstrenderna hittills under 2018

För att starta 2018 blev vi elektrifierade av Pantones årets färg, Ultra Violet. Den skulle ersätta 2017 års färg, Greenery, men med den tropiska trenden som tar över hemmen kan vi inte låta bli att inse att Ultra Violet helt enkelt inte har lyckats.

Medan vi pratar om tropiska inredningstrender kan ni inte få nog av dem! Med sina djärva lövtryck och gröna toner har den tropiska trenden gett oss en uppsjö av möjligheter till styling.

Därefter blev tapetsering av tak inte längre en bekvämlighet för att dölja brister. Ni kände er modiga och började göra ett uttalande om er femte vägg.

map-wallpaper-on-ceiling

Från stjärnhimlar till lyxig marmor - vi har återvänt till den viktorianska eran och pryder våra tak med djärva tapetmålningar, men kommer den här trenden att fortsätta i år och in i 2019?

Om du letar efter en omedelbar uppdatering för att börja 2018 och efter vacker höstinredning kan du kolla in Top Reveals blogginlägg om fantastiska höstinredningsidéer, som innehåller massor av härliga höstliga DIY-idéer.

För att hjälpa oss att förstå och utveckla inredningstrenderna för den nya säsongen pratade vi med Mark från Mark Cutler Design, en kändisinredningsfirma i Los Angeles. Om du trodde att deras kändisstatus var imponerande, så är företaget också ett av Robb Report's Top 40 inredningsföretag i HELA USA. Med tanke på detta tycker vi att det är rättvist att säga att de råd han har gett oss med största sannolikhet kommer att vara helt rätt! Fortsätt läsa för att höra om de inredningstrender som vi tror kommer att fortsätta under 2019.

Tropiska tryck kommer att fortsätta under 2019

Wahoo! Vi var verkligen glada att höra att den tropiska stämningen kommer att fortsätta i alla bostäder. Hittills har våra kunder älskat våra exotiska djungeltapeter. Nyligen valde inredningsstylisten Emma Fishman vår "rosa djungeltapet" för sitt inslag i HomeStyle Magazine i oktober. Tyvärr kan vi inte dela hennes slutresultat med dig, men du kan hoppa över till vår Instagram-sida för att se oss taggade på fotot.

palm-tree-wallpaper-in-bedroom

70-talets återupplivning

Enligt den berömda designern Mark Cutler är vi äntligen klara med mitten av århundradet och börjar omfamna mer och mer av 70-talet. Tänk på träpaneler, brännorange och djupa shagmattor.

70s-interior-with-geometric-wallpaper

Ett bra sätt att införliva den här trenden i ditt hem är att använda en av våra geometriska tapeter. Den här tapeten av Greg Mably skapar inte bara ett mönster som ett hem på 70-talet skulle ha haft, utan den har också det där brända orangeet.

Flytta på dig, boho chic!

"Boho chic håller på att trängas undan till förmån för en oförställd lyxig look", råder Mark. "Du kommer att se mer sammet och mohair och massor av detaljer, som fransar och knäppning. Mer är mer för tillfället, så se till att fylla på hyllorna och lägga upp kollektionerna.

luxe-decor-bedroom-with-marble-mural

En utmärkt väggmålning för att hjälpa dig att uppnå denna inredningstrend är en väggmålning från vår kollektion med marmortapeter. De är ett bra sätt att skapa en lyxig känsla till en bråkdel av kostnaden för den äkta varan!

Den mysiga klubben

För en del av världen är det snart dags att gå i dvala inför hösten. Men om du befinner dig i den del av världen där våren är i antågande, är vi övertygade om att du hittar en ursäkt för att skapa en mysig hörna att koppla av i.

cosy-bedroom-with-forest-mural

När du ska skapa ditt mysiga klubbhus ska du tänka på naturliga texturer och varma, jordiga toner som du kan få från en väggmålning i skogen.

Högljudd och stolt med maximalism

Den här trenden har fångat vår uppmärksamhet. Under många säsonger har hemmen fulländat den minimalistiska looken med en ren skandinavisk stil. Nu följer vi regeln om att mer är mer, men utan att det blir rörigt.

maximalist-decor-with-floral-mural

Mark säger: "Färgen är tillbaka i stor skala. Folk vill göra sina hem mer dramatiska och fylliga. Den tid av vitt och färgklickar har instagrammats till döds, man söker efter en ny palett, och letar efter den i traditionella höstfärger som kommer att fortsätta hela vägen in i nästa år."

Kolla in vårt färgglada utbud av blommiga tapeter. De blir alltmer populära och finns både som fototapeter och illustrativa tapeter i maximalistisk stil.

Ett stort tack till Mark Cutler på Mark Cutler Designs för att han delade med sig av sin expertis. Vi hoppas att vi har inspirerat dig med de inredningstrender du behöver känna till för 2018/2019! Om du tycker att vi har missat någon, lämna gärna dina förslag i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €