4.9 / 5.0

Op maat gemaakte behangmuren

Snelle GRATIS levering*

Sollicitatiegesprekken - De Wallsauce-blog

AlleInterieurtrendsHoeEchte huizenDeskundig adviesSollicitatiegesprekkenAnder
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
kathy-shimmield-wall-murals

20/02/2018   GEPOST DOOR

Kathy Shimmield Designer muurschilderingen

Aanbevolen in Elle, Harper's Bazaar en House of Coco; we praten met Kathy Shimmield, het gezicht achter onze nieuwste designer collectie. Deze muurschilderingcollectie wordt omschreven als gedurfd, leuk en kleurrijk en bestaat uit een reeks verschillende ontwerpen die geschikt zijn voor iedereen, van iemand die op zoek is naar een opvallende muur in de slaapkamer tot een hotel dat op zoek is naar een prachtig decor. We praten met Kathy over haar leven en de inspiratie voor de collectie.

Muurschildering: Confetti, £30m/2

Q. Vertel ons eens wat over jezelf, Kathy.

"Ik ben een autodidactisch digitaal kunstenaar die iPhone-apps voor kinderen maakte, alleen de ontwerpkant (niet het programmeren) en ik heb ook een carrière gehad in bedrijfsontwikkeling en marketing. Ik heb drie tieners en ik ben al 20 jaar getrouwd. Ik vind het heerlijk om gewoon met een kop thee te zitten met mijn hond aan mijn voeten te snurken terwijl ik naar een goede historische documentaire kijk."

Q. Hoe zou u uw collectie omschrijven?

"Mensen hebben me verteld dat mijn ontwerpen hen opvrolijken of een glimlach op hun gezicht toveren - dat vind ik geweldig om te horen. Ik zou mijn collectie met Wallsauce omschrijven als een mix van een aantal van mijn favoriete abstracten. Sommige zijn bloemig van aard en andere zijn felle kleurstoten die de aandacht trekken en vasthouden. Stukken die een gesprek beginnen en opvallen. "

Q. Hoe bent u, als autodidactisch kunstenaar, verliefd geworden op kunst?

"Ik heb altijd van kunst gehouden. Als kind al, als we op reis waren en iemand zei dat we naar een kunstmuseum gingen, was ik altijd het enige kind dat daar enthousiast over was."

"Elk stuk is uniek en heeft een ander verhaal"

kathy-shimmield-wall-mural

Q. Wie had u in gedachten toen u deze collectie ontwierp? In wat voor soort huizen ziet u uw werk?

"Elk werk is uniek en heeft een ander verhaal, maar ze beginnen allemaal met iets dat me door de week geïnspireerd heeft - en als ik dan achter mijn computer zit, haal ik die beelden terug en begin ik mijn eigen interpretatie van wat ik zag, of wat het was dat ik zo mooi vond aan het beeld en ga ik van daaruit verder. Wat betreft de plaats waar ik mijn werk zie, ik heb geen idee omdat er veel verschillende soorten ontwerpen zijn ... Sommige kan ik gemakkelijk zien in een slaapkamer die een speciale in het oog springende muur wil en andere, meer intense ontwerpen zouden geweldig zijn voor commerciële panden.

Q. Wat zijn je favoriete stukken uit de collectie?

Dat is echt een moeilijke vraag om te beantwoorden, want het hangt van mijn stemming af. Ze zijn als mijn kinderen in de zin dat ze zo verschillend zijn en toch hou ik van elk van hen evenveel als van de andere.

Q. Heeft iemand je werk geïnspireerd?

Nee, dit komt allemaal van binnenuit, en niet iets wat ik kan forceren... Ik zie iets of denk iets en het visuele komt naar me toe en ik begin te creëren. Maar vaak pakt het heel anders uit dan ik aanvankelijk dacht dat het zou worden. Elke keer is een avontuur.

Q. Wie is je favoriete artiest aller tijden?

Mijn favorieten zijn Van Gough, Paul Klee, Kandinsky en Picasso. Als ik er één zou moeten kiezen, zou dat moeilijk voor me zijn, omdat mijn smaak verandert met mijn stemming. Ik denk Kandinsky.

kathy-shimmield-wall-mural

Shop deze prachtige behangcollectie van Kathy Shimmield.

En, laat een reactie achter om ons te vertellen wat je ervan vindt! We horen graag uw commentaar op deze collectie.

Deel dit bericht

Laat een antwoord achter

   Schrijf mij in om inspiratie in mijn mailbox te ontvangen. Privacybeleid

Ontvang nieuws!

Blijf voorop lopen met de nieuwste trends en inspiratie rechtstreeks in je inbox.

Laatste sociale

Instagram

Select Your Currency

Australië $
Nieuw-Zeeland $
Canada $
Europa €
Spanje €
Frankrijk €
Duitsland €
Groot Brittanië £
Italië €
Verenigde Staten $
Nederland €