Muurschilderingen op maat

Snelle, gratis levering*

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4.8 / 5.0
Down arrowNetherlands

Interviews - De Wallsauce Blog

AllemaalTrends in het interieurHoeEchte huizenDeskundig adviesInterviewsAndere
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
worthing_pier_mural_in_dining_room

17 APR 2018   GEPLAATST DOOR

Een gesprek met... Anthony Bryant

Anthony Bryant heeft altijd al van fotografie genoten, maar pas in 2012 is de in Fiji geboren landschapsfotograaf echt in de ban geraakt van de kunst. Na de wereld te hebben afgereisd, heeft Bryant enkele van de belangrijkste uitzichten die de wereld te bieden heeft, zowel te voet als met een drone, vastgelegd.

In dit exclusieve interview praten we met hem over zijn carrière als privé-piloot naar zijn favoriete locatie in de hele wereld. Lees verder om meer te weten te komen over de nieuwste fotograaf die zich bij de Muurmozaïek designbehang collectie.

 

Ik zie dat je in Manchester woont, is dit ook je geboortestad?

Eigenlijk nee, ik ben geboren in de Suva, de hoofdstad van Fiji in de Stille Zuidzee. Na toen in Hong Kong, Singapore en Brunei te hebben gewoond ben ik naar het Verenigd Koninkrijk verhuisd en heb ik voornamelijk in het zuiden gewoond toen ik opgroeide in Burgess Hill, Charlwood en vervolgens Hurstpierpoint. Vervolgens ben ik in 2004 naar Manchester verhuisd en sindsdien ben ik hier gebleven.

 

Luchtfotografie geproduceerd met een drone lijkt een passie van jou te zijn. Is uw Wallsauce collectie foto's gemaakt met een drone, of heeft u andere fotografiestijlen?

Ik heb altijd van de wereld gehouden vanuit dit perspectief en als privépiloot wilde ik altijd graag foto's maken tijdens het vliegen. Na het bewonderen van de geweldige filmpjes op YouTube, besloot ik een drone te kopen om video's te maken en foto's van bovenaf te maken. Vorig jaar werd ik door de CAA goedgekeurd voor commerciële drone operaties en heb ik een aantal werken laten zien op de BBC en ITV.

 

Van het Bellagio in Vegas tot de pier van Llandudno, het is duidelijk dat je ver en breed reist! Waar zijn je favoriete locaties om te fotograferen en waarom?

Ja, ik heb het geluk dat ik goede verbindingen heb in de luchtvaart, waardoor ik, als de tijd het toelaat, naar enkele grote steden over de hele wereld kan reizen. Dat gezegd hebbende, sommige van mijn favoriete locaties zijn hier in het Verenigd Koninkrijk! Een van mijn favorieten is Llanddwyn Island in Noord-Wales. Llanddwyn is een getijdeneiland en is echt een magische plek. Een absolute aanrader als je in Anglesey bent!

llanddwyn-island-mural

Muurschildering Llanddwyn Island

 

Hoe heb je je voeten gevonden als locatiefotograaf?

Toen ik opgroeide had ik altijd al een voorliefde voor fotografie. Vooral het zien van deze geweldige beelden van land- en zeegezichten. Ik kocht een camera toen ik naar Manchester verhuisde, maar viel een tijdje in en uit de fotografie. Het was toen rond 2012 en toen ik Instagram vond, ben ik echt terug in de fotografie gegaan en toen ik deze prachtige foto's zag, dacht ik dat ik dit kon doen!

Het beste deel van de fotografie en de locatiefotografie is om er op uit te gaan, de auto te dumpen en rond te lopen en deze prachtige uitzichten te zien. Het is verbazingwekkend dat ik ook nu nog, als ik in Manchester fotografeer, nieuwe gebieden en uitzichten vind die ik nog maar net aan het ontdekken ben.

 

Heeft u collega-fotografen die u inspireren?

Tuurlijk, Patrick Di Fruscia is een van mijn favoriete landschapsfotografen. Zijn beelden zijn verbluffend mooi. Maar ook, in het andere spectrum, Darren Heath heeft de meest verbazingwekkende beelden en van mijn favoriete sport van de F1. Niemand vangt de auto's en het drama beter op.

 

Wat is je favoriete foto die in de Wallsauce collectie voorkomt?

Het is degene die ik nog niet heb toegevoegd! Ik streef er altijd naar om te verbeteren en te leren en zoals de meeste kunstenaars ben ik erg zelfkritisch over mijn werk. Ik veronderstel dat als ik nu één beeld moet zeggen, het de Golden Gate Bridge Twee beeld.

golden-gate-bridge-mural

Muurschildering Golden Gate Bridge Twee

 

Welke kamers ziet u de muurschilderingen installeren?

Omdat ik niet vastzit in één gebied van de fotografie denk ik dat mijn beelden zich lenen voor alle kamers, zowel thuis als op kantoor. Er zijn landschappen, zeegezichten, luchtfoto's en zwart-wit foto's. Een echte selectie die alle kamers zou aanvullen.

 

Wat zou het voor u betekenen om uw muurschilderingen trots op iemands huis of werkplek te zien?

Ook nu nog ben ik verbaasd dat iemand heeft besloten dat mijn werk goed genoeg is om in huis te hangen. Het zou geweldig zijn als iemand een muurschildering zou kopen om mijn beeld in groot formaat over een muur te hangen en ik zou zeker een aantal foto's van de installatie willen zien!

 

Heeft u tips voor de aspirant-locatiefotograaf?

Hang niet op aan de uitrusting. Een goede foto is wat er in het frame zit en niet welke camera je hebt gebruikt. Een sleutel is het ontwikkelen van je eigen stijl. Inspiratie opdoen is goed, maar geef jezelf de tijd om de onderwerpen die je leuk vindt te fotograferen en laat je eigen stijl ontwikkelen. Het wordt heel persoonlijk. Je zou verbaasd zijn over het aantal fotografen dat ik kan zien aan een beeld.

 

Ga naar Anthony Bryant's collectie muurschilderingen om je favoriete landschap muurschildering te vinden.

 

Deel deze post

Laat een antwoord achter

Schrijf me in om inspiratie in mijn mailbox te ontvangen. Bekijk onze Privacybeleid

Ontvang nieuws!

Blijf het spel voor met de nieuwste trends en inspiratie direct in je inbox.

Nieuwste sociale

Instagram

Selecteer uw valuta

Australia Australië $New Zealand Nieuw-Zeeland $Canada Canada $Norway Noorwegen KrDenmark Denemarken KrPortugal Portugal €Europe Europa €Spain Spanje €Finland Finland €Sweden Zweden KrFrance Frankrijk €UAE VAE $Germany Duitsland €United Kingdom UK £Italy Italië €United States Verenigde Staten $The Netherlands Nederland €