5,035 beoordelingen
+44 1772 284 110
Op maat gemaakte behangmuren

Sollicitatiegesprekken - De Wallsauce-blog

AlleInterieurtrendsHoeEchte huizenDeskundig adviesSollicitatiegesprekkenAnder
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
worthing_pier_mural_in_dining_room

17/04/2018   GEPOST DOOR

Een gesprek met... Anthony Bryant

Anthony Bryant heeft altijd van fotografie gehouden, maar pas in 2012 raakte de in Fiji geboren landschapsfotograaf echt in de ban van de kunst. Bryant heeft de hele wereld afgereisd en heeft zowel te voet als met een drone enkele van de mooiste uitzichten ter wereld vastgelegd.

In dit exclusieve interview praten we met hem over zijn carrière als privépiloot tot zijn favoriete locatie in de hele wereld. Lees verder om meer te weten te komen over de nieuwste fotograaf in de Wallsauce design behangcollectie.

Ik zie dat je in Manchester woont, is dat ook je geboortestad?

Eigenlijk niet, ik ben geboren in Suva, de hoofdstad van Fiji in het zuiden van de Stille Oceaan. Na in Hong Kong, Singapore en Brunei te hebben gewoond, ben ik naar het Verenigd Koninkrijk verhuisd en heb ik voornamelijk in het zuiden gewoond, waar ik opgroeide in Burgess Hill, Charlwood en daarna Hurstpierpoint. In 2004 ben ik naar Manchester verhuisd en sindsdien woon ik hier.

Luchtfotografie gemaakt met een drone lijkt een passie van je te zijn. Is je Wallsauce collectie beelden gemaakt met een drone, of heb je andere fotografiestijlen?

Ik heb altijd al van de wereld gehouden vanuit dit perspectief en als privépiloot wilde ik altijd al graag foto's maken tijdens het vliegen. Nadat ik de verbazingwekkende cinematische video's op YouTube had bewonderd, besloot ik een drone te kopen om video's te maken en opnamen van bovenaf te maken. Vorig jaar kreeg ik CAA-goedkeuring voor commerciële droneactiviteiten en ik heb al een aantal werken laten zien op de BBC en ITV.

Van het Bellagio in Vegas tot de pier van Llandudno, het is duidelijk dat jullie ver en ver reizen! Wat zijn je favoriete locaties om te fotograferen en waarom?

[Ja, ik heb het geluk dat ik goede connecties in de luchtvaart heb, waardoor ik, als de tijd het toelaat, naar een aantal geweldige steden over de hele wereld kan reizen. Dat gezegd hebbende, sommige van mijn favoriete locaties zijn hier in het Verenigd Koninkrijk! Een van mijn favorieten is het eiland Llanddwyn in Noord-Wales. Llanddwyn is een getijdeneiland en is echt een magische plek. Een absolute must om te bezoeken als je in Anglesey bent!

llanddwyn-island-mural

Muurschildering: "Llanddwyn Island

Hoe heeft u uw draai gevonden als locatiefotograaf?

Toen ik opgroeide had ik altijd al een voorliefde voor fotografie. Voornamelijk door het zien van de prachtige beelden van land- en zeegezichten. Ik kocht een camera toen ik naar Manchester verhuisde, maar viel een tijdje in en uit de fotografie. Het was dan rond 2012 en het vinden van Instagram dat ik echt terug in de fotografie kwam en het zien van deze prachtige foto's dacht ik dat ik dit kon doen!

Het mooiste van fotografie en locatiefotografie is er op uit te trekken, de auto te laten staan en rond te lopen en de prachtige uitzichten te zien. Het is verbazingwekkend dat ik zelfs nu, als ik in Manchester fotografeer, nog steeds nieuwe gebieden en uitzichten tegenkom die ik nog maar net heb ontdekt.

Zijn er collega-fotografen die je inspireren?

Zeker, Patrick Di Fruscia is een van mijn favoriete landschapsfotografen. Zijn beelden zijn verbluffend mooi. Maar ook, op het andere spectrum, Darren Heath heeft de meest verbazingwekkende beelden en van mijn favoriete sport van F1. Niemand vangt de auto's en drama beter.

Wat is je favoriete foto die in de Wallsauce collectie voorkomt?

Het is degene die ik nog niet heb toegevoegd! Ik streef er altijd naar om te verbeteren en te leren en zoals de meeste kunstenaars heb ik veel zelfkritiek op mijn werk. Ik denk dat als ik nu één beeld moet noemen, het het 'Golden Gate Bridge Two' beeld zou zijn.

golden-gate-bridge-mural

Muurschildering: 'Golden Gate Bridge Twee

In welke kamers ziet u de muurschilderingen aangebracht worden?

Omdat ik niet vastzit in één gebied van fotografie denk ik dat mijn beelden zich lenen voor alle ruimtes zowel thuis als op kantoor. Er zijn landschappen, zeegezichten, luchtfoto's en zwart-wit. Een echte selectie die alle kamers zou aanvullen.

Wat zou het voor u betekenen om uw muurschilderingen trots te zien in iemands huis of werkplaats?

Zelfs nu nog, wanneer klanten prints kopen, ben ik verbaasd dat iemand besloten heeft dat mijn werk goed genoeg is om in hun huis te hangen. Het zou geweldig zijn als iemand een muurschildering zou kopen en mijn foto's in groot formaat aan de muur zou hangen en ik zou zeker een paar installatiefoto's willen zien!

Heb je nog tips voor de aspirant-locatiefotograaf?

Laat je niet opjagen door apparatuur. Een goede foto is wat er in het beeld staat, niet met welke camera je hem genomen hebt. Het is belangrijk dat je je eigen stijl ontwikkelt. Inspiratie opdoen is goed, maar gun jezelf de tijd om de onderwerpen te fotograferen die je leuk vindt en laat je eigen stijl ontwikkelen. Het wordt heel persoonlijk. Je zou verbaasd zijn over het aantal fotografen dat ik kan herkennen door alleen maar een foto te zien.

Ga naar Anthony Bryant's collectie muurschilderingen om uw favoriete landschap muurschildering te vinden.

Deel dit bericht

Laat een antwoord achter

   Schrijf mij in om inspiratie in mijn mailbox te ontvangen. Privacybeleid

Ontvang nieuws!

Blijf voorop lopen met de nieuwste trends en inspiratie rechtstreeks in je inbox.

Laatste sociale

Instagram

Select Your Currency

Australië $
Nieuw-Zeeland $
Canada $
Europa €
Spanje €
Frankrijk €
Duitsland €
Groot Brittanië £
Italië €
Verenigde Staten $
Nederland €