Valmistettu mittaamaan taustakuvamaalauksia

ILMAINEN toimitus * 3 - 5 työpäivää

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4,8 / 5,0
Down arrowFinland
Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Jatkamalla tämän verkkosivuston käyttöä hyväksyt evästeidemme käytön. Lisätietoja täältä Olen samaa mieltä
Have your favourite view everyday!Enjoy holiday memories on your wallBusiness artwork to brighten up your office!

Tietosuojakäytäntö

Omega Sky Limited, kaupankäynti nimellä Wallsauce.com ("We"), on rekisteröity Englannissa ja Walesissa (rekisteröintinumero 08243582). Olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan kaikkien vierailijoidemme ja asiakkaidemme yksityisyyden suojaa.

Tämä politiikka (yhdessä meidän Verkkosivuston käyttöehdot ja muut asiakirjat, joihin siinä viitataan) määrittelee perustan, jonka perusteella me käsittelemme sinulta keräämiämme tai toimittamasi henkilötietoja GDPR: n mukaisesti. Lue seuraava huolellisesti, jotta ymmärrät näkemyksemme ja käytännöt henkilötietosi kohtaan ja miten käsittelemme niitä.

Tietoja, joita voimme kerätä sinulta

Kun käytät verkkosivustoamme, ostaa tuotteitamme ja vastata meihin, voimme kerätä joitain tai kaikkia seuraavia henkilökohtaisia tietojasi:

  • nimesi, laskutus- ja toimitusosoitteesi, postinumero, sähköpostiosoite ja yhteystiedot
  • kuvasi verkkosivustollemme lähetettyinä
  • yksityiskohdat kirjeenvaihdostasi Omega Sky Ltd: n kanssa (kauppanimitys Wallsauce.com) verkkosivustolomakkeiden, sähköpostin tai online-chatin kautta.
  • mahdolliset tiedot, jotka olet antanut tietojen vastaanottamiseksi Wallsauce.com-sivustolta
  • tiedot wallsauce.com-sivuston käytöstä, mukaan lukien sijainti, selain, selaustiedot käyttäessäsi sivustoamme ja muut viestintätiedot.

Voimme myös kerätä henkilötietoja kolmansilta osapuolilta, joille olet antanut suostumuksesi, välittääksesi meille tietoja sinusta, esimerkiksi prosessimme laskutus- / maksuosassa. Joissain tapauksissa voit toimittaa meille tietoja kolmansista osapuolista, kuten nimi, osoite ja yhteysosoite tai puhelinnumero, jotta voimme toimittaa ostamasi tuotteet tälle henkilölle. Emme käytä tällä tavalla toimittamiasi tietoja muihin kuin tarjoamaan palveluita, joille olet toimittanut nämä tiedot.

Joissain tapauksissa saatamme toimittaa sukunimesi kolmansien osapuolten taiteilijoille ja galleriakokoelmalle, jotta voimme ilmoittaa heille tarkasti tuotteidemme ostoista heidän taidetta / kuvia käyttämällä. Tämän web-sivuston käytön ja wallsauce.com-tuotteiden ostamisen ehtona on, että hyväksyt tietosi julkistamisen tällä tavalla.

IP-osoite

Voimme kerätä nimettömiä tietoja tietokoneestasi, mukaan lukien mahdollisuuksien mukaan IP-osoitteesi, käyttöjärjestelmäsi ja selaintyyppisi, järjestelmän hallintaa ja analysointia varten kolmansien osapuolien analyysityökaluilla, kuten Google Analytics. Nämä ovat tilastotietoja käyttäjien selaustoiminnoista ja malleista, eivätkä tunnista henkilöä.

Kuinka käytämme henkilökohtaisia tietojasi?

Keräämme, tallennamme, käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi monista syistä. Lähetämme myös joitain henkilötietojasi tytäryhtiöillemme tai toimittajillemme, jotka työskentelevät kanssamme laillisissa liiketoiminnallisissa tarkoituksissa. Kun ostat meiltä, luo tili tai toivelista, joudumme ehkä käsittelemään tiettyjä tietoja, joiden avulla voimme:

  • Tarjota Wallsaucen tuotteita ja palveluita sinulle
  • Yhdistääksesi tilisi, toivelistasi ja ostosi sinun kanssasi ja joissain tapauksissa henkilöllisyytesi vahvistamiseksi
  • Jotta voisit käsitellä tilauksesi, jotka teet itse tekemistäsi maksuista
  • Antaaksesi tilauksesi ja toimituksen yhteystiedot kolmansille toimittajille, jotka olemme sitoutuneet
  • Parantaa asiakaskokemustasi käyttäessäsi meitä
  • Tarjoamme asiaankuuluvaa asiakastukea kanssakäymisen aikana
  • Ota yhteyttä sinuun puhelimitse ja / tai sähköpostitse koskien tuotteita ja palveluita, joista keskustelemme kanssasi tai jotka olet ostanut meiltä.

Sähköpostiasetukset

Jos olet valinnut sähköposti-ilmoituksemme, lähetämme sinulle aika ajoin tietoja uusista tuotteista ja palveluista, tarjouksista ja muista uutisista, jotka uskomme kiinnostavan sinua. Voit kieltäytyä vastaanottamasta näitä sähköpostiviestejä milloin tahansa käyttämällä kunkin sähköpostin tilauksen peruuttamisominaisuutta tai ilmoittamalla meille suoraan meidän Yhteydenottolomake.

Jos et halua vastaanottaa viestejä wallsauce.com-sivustolta tuotteista ja palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua, ilmoita tämä mieluummin.

Vaikka et halua vastaanottaa meiltä lisää markkinointiviestintää, voimme silti kommunikoida kanssasi jollain näistä menetelmistä koskien meille tekemiäsi kyselyjä tai tilauksia.

Tilisi deaktivointi

Voit myös pyytää Wallsauce-tilisi deaktivointia ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai kirjoittamalla alla olevaan osoitteeseen ja pyytämällä tilin deaktivointia. Huomaa, että jotkut tiedot voivat jäädä arkistoituihin tietueisiimme tilisi deaktivoinnin jälkeen.

Wallsauce.com -osoite kirjallisille pyynnöille

Jos päätät ilmoittaa mieltymyksesi postitse, muista ilmoittaa tarkka nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja erityiset mieltymyksesi ja lähettää kirjalliset pyynnöt seuraavaan osoitteeseen.

Wallsauce.com
Omega Sky Ltd
7 Kartanon tuomioistuin
Salesbury Hall Road
Ribchester
Lancashire
PR3 3XR
Yhdistynyt kuningaskunta

Henkilötietojesi paljastaminen

Emme paljasta henkilökohtaisia tietojasi muille kolmansille osapuolille kuin tytäryhtiölle / toimittajalle tai tietojenkäsittelijälle (mukaan lukien toimitus kuriirit ja maksupalveluntarjoajat). Jaamme tietoja seuraavien organisaatioiden kanssa, jotta voimme tarjota sinulle tehokkaan palvelun:

  • Valmistajat ja tuotteiden toimittajat
  • Toimitus- / lähetysyhtiöt
  • Tietokoneohjelmistojen tarjoajat
  • Maksun käsittelyyritykset
  • Markkinointipalvelut ja mainosyritykset

Keksit

Tämän osan tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään, mitä evästeet ovat, kuinka me niitä käytämme ja mitä valintoja sinulla on niiden käytöstä.

Verkkosivumme käyttää evästeitä erottaaksesi sinut muista verkkosivustomme käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän kokemuksen, kun selaat verkkosivujamme, ja myös parantaa sivustollemme. Vieraillessasi tai käyttäessäsi tätä sivustoa selaimesi kanssa, joka sallii evästeiden käytön, hyväksyt evästeiden käytön alla esitettyihin tarkoituksiin.

Jotta voit käyttää Wallsauce.com-verkkosivustoa täysimääräisesti ja hyötyä tietyistä mukautusominaisuuksista, tietokoneesi, tabletti tai matkapuhelin on määritettävä evästeiden hyväksymiseen. Monet Wallsauce.com-sivuston ominaisuudet eivät toimi, kun evästeet estetään.

Jatkamalla käyttöä www.wallsauce.com  verkkosivustolla, hyväksyt evästeiden käytön alla kuvatulla tavalla.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan selaimeesi tai tietokoneesi tai muun laitteen kiintolevylle, kun käyt verkkosivustolla. Tämän avulla verkkosivustomme voi tunnistaa sinut käyttäjäksi joko vierailusi ajaksi ('istuntokekseillä') tai toistuvilla käynteillä ('pysyvä eväste'). Ne eivät ole haitallisia eivätkä sisällä mitään tietoja, kuten kotiosoitettasi, syntymäaikasi tai luottokorttitietoja.

Wallsauce.com-verkkosivuston mukauttamisprosessin luonteen vuoksi joillakin evästeillä on erittäin tärkeä rooli tarjoamamme palvelun prosessissa.

Alla on yksityiskohdat käyttämistämme erityyppisistä evästeistä;

Pakolliset evästeet

Nämä evästeet ovat välttämättömiä autettaessa sinua liikkumaan verkkosivustollamme ja käyttämään sen ominaisuuksia, kuten mukautusprosessia. Ilman näitä evästeitä pyydettyjä palveluita ei voida tarjota. Nämä evästeet eivät kerää sinusta tietoja, joita voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin tai välittää kolmansille osapuolille.

Analyyttiset / suorituskykyevästeet

Jotta verkkosivusto, sen palvelut ja tuotteet olisivat asiaankuuluvia, helppokäyttöisiä ja ajan tasalla, käytämme verkkoanalytiikkapalveluita auttamaan meitä ymmärtämään, kuinka ihmiset käyttävät verkkosivustoamme. Google Analytics ja Hotjar, käytä evästeitä tietojen keräämiseen, jotka auttavat meitä ymmärtämään, kuinka ihmiset käyttävät sivustoa, ja valvomaan käyttäjien mahdollisia virheitä. Käytämme näitä tietoja tunnistaaksemme kuinka ja missä voimme parantaa käyttökokemusta. Näiden evästeiden avulla kerätyt tiedot ovat nimettömiä, nämä kolmannet osapuolet eivät kerää erityisiä asiakastietoja eikä niitä koskaan jaeta muiden kolmansien osapuolten kanssa.

Toimintoevästeet 

Nämä evästeet antavat verkkosivustoille ja sovelluksille muistaa tekemäsi valinnat ja tarjoavat parannettuja, henkilökohtaisempia ominaisuuksia. Näiden evästeiden keräämät tiedot ovat yleensä nimettömiä, mikä tarkoittaa, että emme voi tunnistaa sinua henkilökohtaisesti, kirjautua sisään sisään, muistaa mittasi ja paljon muuta. Nämä evästeet eivät kerää sinusta tietoja, joita voidaan käyttää mainonnan myymiseen tai muistamiseen missä olet ollut Internetissä, mutta ne auttavat meitä palvelemaan sinua tehokkaammin.

Kohdennetut markkinointievästeet

Käytämme evästeitä myös avuksi kohdennetussa mainonnassa bannerimainonnan näyttämiseksi muilla valituilla verkkosivustoilla. Nämä evästeet auttavat meitä myös valvomaan ja parantamaan bannerimainonnan tehokkuutta ja tarkentamaan näiden kampanjoiden kohdistamista siten, että näytämme osuvinta sisältöä. Näiden evästeiden avulla kerätyt tiedot ovat nimettömiä, nämä kolmannet osapuolet eivät kerää erityisiä asiakastietoja eikä niitä koskaan jaeta muiden kolmansien osapuolten kanssa.

Voinko poistaa evästeet käytöstä?

Kyllä - mutta jos päätät olla estämättä evästeiden käyttöä, kokemuksemme verkkosivustoltamme on hyvin rajallista ja monia verkkosivuston olennaisia piirteitä, mukaan lukien (mutta ei rajoittuen) seinämaalauksen mukauttaminen, esineiden lisääminen koriin ja pääsy toivelistaasi tallennetut kohteet, ei toimi.

Tietoja evästeiden käytöstä poistamisesta saat selaimen "Ohje" -välilehdeltä valikkorivin kautta.

Kolmansien osapuolien evästeet

Wallsauce.com sallii joukon kolmansia osapuolia sijoittamaan evästeitä, kun vierailet sivustollamme. Nämä evästeet antavat meille mahdollisuuden seurata verkkosivujemme käyttöä ja tarjota kohdennettuja markkinointikampanjoita.
 
Katso alla olevasta taulukosta lisätietoja käyttämistämme kolmansien osapuolien evästeistä. Wallsauce.com ei ole vastuussa kolmansien osapuolien tai muiden verkkosivustojen sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä, ja suosittelemme, että tarkistat nämä itse. 

Seuraavia evästeitä käytetään kaikki sivuston seurantaan, analyyttisiin ja kohdistustarkoituksiin.

  • Google Analytics - Analytics ja tehokkuus
  • Google Tag Manager - Analytics ja tehokkuus
  • Google Adwords - markkinointi
  • Bing-mainokset - markkinointi
  • Hotjar - Analytics ja tehokkuus
  • Loop54 - toiminnallisuus
  • Facebook - Markkinointi
  • Pinterest - Markkinointi
  • Criteo - Markkinointi

Poistuminen

Jos et halua Google Analyticsin käyttävän tietojasi, voit asentaa Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Voit tehdä tämän käymällä Google Analytics -sivulta ja asenna lisäosa selaimeesi. Verkkosivuston kävijät voivat myös poistaa Google Analyticsin näyttömainoksista ja muokata Google Display -verkoston mainoksia käyttämällä Mainosasetukset

Lisätietoja evästeistä

Jatkamme työtä lukuisten muiden yksityisyyttä ja evästeisiin liittyvien parannusten parissa verkkosivustollemme. Jos haluat lisätietoja evästeistä ja niiden hallinnasta, voit käydä seuraavilla verkkosivustoilla saadaksesi lisätietoja - www.allaboutcookies.org ja www.youronlinechoices.eu

Tiedonsiirto kansainvälisiin maihin

Osa meille antamistasi henkilötiedoista voidaan siirtää Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelta muille yrityksille, kuten varustamoille tai tietojenkäsittelijöille.

Tietojen säilyttäminen

Harkitsemme huolellisesti tallentamiamme henkilötietoja, emmekä säilytä tietosi muodossa, joka tunnistaa sinut pidempään kuin on tarpeen liiketoimintamme laillisen toiminnan kannalta tai sovellettavan lain edellyttämällä tavalla. Joissakin tapauksissa meitä vaaditaan säilyttämään tiedot vähimmäisjaksoista: esimerkiksi Yhdistyneen kuningaskunnan verolaissa säädetään nykyään kuuden vuoden määräaika tiettyjen henkilötietojesi säilyttämiselle. Poistamme tarvittaessa henkilökohtaisia tietoja, kuten verkkosivustollemme ladattuja kuvia, paljon lyhyemmässä ajassa.

Maksutiedot

Huomaa, että meillä ei ole missään vaiheessa tallennettu luotto- tai pankkikorttimaksutietoja (Omega Sky Ltd, joka toimii nimellä Wallsauce.com). Verkkosivumääräiset maksut Wallsauce.comille suoritetaan joko PayPalin tai Checkout.comin kautta, kumpikaan niistä ei lähetä meille korttitietoja. Ainoa meille välitetty tieto sisältää laskutus- ja toimitusosoitteen sekä kaikki toimitetut sähköposti- tai yhteystiedot. Tallentavan maksupalveluntarjoajan on noudatettava maksukorttiteollisuuden tietoturvastandardia (PCI DSS).

Sinun oikeutesi

EU: n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 (GDPR) mukaan sinulla on useita oikeuksia, joita voit käyttää tietojesi suhteen. Sinun oikeutesi ovat:

  • Oikeus saada ilmainen kopio tiedoistasi (tunnetaan nimellä Pääsypyyntö);
  • Oikeus saada tiettyjä tietoja sähköisessä muodossa, joka voidaan antaa toiselle palveluntarjoajalle (siirrettävyyspyyntö);
  • Oikeus tietojen korjaamiseen, jos ne ovat epätarkkoja;
  • Oikeus pyytää meitä lopettamaan käsittely tai vastustamaan käsittelyä tietyissä olosuhteissa;
  • Oikeus pyytää meitä poistamaan tietoja tietyissä olosuhteissa;
  • Oikeus perua suostumus milloin tahansa, kun se on käsittelymme oikeusperusta.

Jos haluat keskustella mistä tahansa näistä oikeuksista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle. Meidän tapauksessamme tämä on tietovaltuutetun toimisto Isossa-Britanniassa. Tietoja siitä, miten heihin voidaan ottaa yhteyttä, löytyy osoitteesta ICO.org.uk.

Linkit kolmansien osapuolien sivustoille

Sivustomme voi toisinaan sisältää linkkejä muille kolmansien osapuolien verkkosivustoille. Jos seuraat linkkiä mille tahansa näistä kolmansien osapuolien verkkosivustoista, huomaa, että näillä verkkosivustoilla on omat tietosuojakäytännöt. Emme ota vastuuta näistä verkkosivustoista tai niiden yksityisyydensuojakäytännöistä.

Petolliset sähköpostit

Omega Sky Ltd (kaupankäynti nimellä Wallsauce.com) ei koskaan pyydä sinua vahvistamaan tilisi tai korttimaksun yksityiskohdat sähköpostitse. Jos saat tällaisen yhteystiedon, älä vastaa siihen.

Päivitykset tähän ilmoitukseen

Tätä tietosuojailmoitusta päivitettiin viimeksi 11. kesäkuuta 2020.

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä kaikista tämän tietosuojakäytännön näkökohdista Klikkaa tästä

Valitse valuutta

Australia  AustraliaNew Zealand  Uusi-Seelanti $Canada  Kanada dollariaNorway  Norja KrDenmark  Tanska KrPortugal  Portugali €Europe  Eurooppa €Spain  Espanja €Finland  Suomi €Sweden  Ruotsi KrFrance  Ranska €UAE  UAE $Germany  Saksa €United Kingdom  Ison-Britannian puntaItaly  Italia €United States  Yhdysvaltain dollariaThe Netherlands  Alankomaat €