4.9 / 5.0

Mittatilaustyönä tehdyt seinämaalaukset

Nopea ILMAINEN toimitus*

SAADA 10% POIS SEINÄMAALAUS TILAUKSESI KLIKKAA TÄSTÄ
Have your favourite view everyday!Enjoy holiday memories on your wallBusiness artwork to brighten up your office!

Tietosuoja

Omega Sky Limited, joka toimii nimellä Wallsauce.com ("Me"), on rekisteröity Englannissa ja Walesissa (rekisteröintinumero 08243582). Olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan kaikkien kävijöidemme ja asiakkaidemme yksityisyyden suojaa.

Tämä käytäntö (yhdessäverkkosivuston käyttöehtojemme ja muiden asiakirjojen kanssa, joihin siinä viitataan) määrittää perusteet, joiden perusteella käsittelemme sinulta keräämiämme tai meille antamiasi henkilötietoja GDPR:n mukaisesti. Lue seuraavat tiedot huolellisesti, jotta ymmärrät näkemyksemme ja käytäntömme henkilötietojesi suhteen ja sen, miten käsittelemme niitä.

Sinulta keräämämme tiedot

Kun käytät verkkosivustoamme, ostat tuotteitamme ja olet kanssamme kirjeenvaihdossa, saatamme kerätä sinusta joitakin tai kaikkia seuraavista henkilötiedoista:

  • nimesi, laskutus- ja toimitusosoitteesi, postinumerosi, sähköpostiosoitteesi ja yhteystietona olevat puhelinnumerosi.
  • kuvasi, jotka on toimitettu verkkosivuillemme
  • tiedot kirjeenvaihdostasi Omega Sky Ltd:n (joka toimii nimellä Wallsauce.com) kanssa verkkosivuston lomakkeiden, sähköpostin tai verkkokeskustelun kautta.
  • mahdolliset asetukset, jotka olet antanut tietojen vastaanottamisesta Wallsauce.com-sivustolta.
  • tiedot wallsauce.com-sivuston käytöstäsi, mukaan lukien sijainti, selain, selaustiedot sivustoa käytettäessä ja muut viestintätiedot.

Saatamme myös kerätä henkilötietoja kolmansilta osapuolilta, joille olet antanut suostumuksesi, jotta ne voivat välittää meille tietoja sinusta, esimerkiksi prosessimme laskutus-/maksuprosessin yhteydessä. Joissakin tapauksissa saatat antaa meille tietoja kolmannesta osapuolesta, kuten nimen, osoitteen ja yhteystietojen sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, jotta voimme toimittaa ostamasi tuotteet kyseiselle henkilölle. Emme käytä tällä tavoin antamiasi tietoja mihinkään muuhun kuin niiden palvelujen tarjoamiseen, joita varten olet antanut nämä tiedot.

Joissakin tapauksissa saatamme antaa sukunimesi kolmannen osapuolen taiteilijoille ja galleriakokoelmille, jotta voimme raportoida heille täsmällisesti heidän taideteoksiaan/kuviaan käyttävistä tuotteistamme tehdyistä ostoista. Tämän verkkosivuston käytön ja wallsauce.com-tuotteiden ostamisen ehtona on, että hyväksyt tietojesi luovuttamisen tällä tavoin.

IP-osoite

Saatamme kerätä anonyymiä tietoja tietokoneestasi, mukaan lukien mahdollisuuksien mukaan IP-osoitteesi, käyttöjärjestelmäsi ja selaimen tyypin, järjestelmän hallinnointia ja analysointia varten kolmannen osapuolen analyysityökaluilla, kuten Google Analyticsilla. Nämä ovat tilastotietoja käyttäjiemme selaustoimista ja -tavoista, eikä niistä voida tunnistaa ketään yksilöä.

Miten käytämme henkilötietojasi?

Keräämme, tallennamme, käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi useista eri syistä. Luovutamme joitakin henkilötietojasi myös sidosyrityksillemme tai kanssamme työskenteleville tavarantoimittajille laillisiin liiketoimintatarkoituksiin. Kun ostat meiltä, luot tilin tai toivelistan, meidän on ehkä käsiteltävä tiettyjä tietoja, joiden avulla voimme:

  • Wallsauce-tuotteiden ja -palveluiden tarjoaminen sinulle
  • yhdistää tilisi, toivelistasi ja ostoksesi sinuun ja joissakin tapauksissa todentaa henkilöllisyytesi.
  • voidaksemme käsitellä tilauksiasi tekemiesi maksujen perusteella.
  • Tilauksen yksityiskohtien ja toimituksen yhteystietojen toimittaminen palkkaamillemme kolmansille osapuolille.
  • Parantaa yleistä asiakaskokemustasi käyttäessäsi meitä
  • tarjota asianmukaista asiakastukea asioidessasi kanssamme.
  • Ottaaksemme sinuun yhteyttä puhelimitse ja/tai sähköpostitse liittyen tuotteisiin ja palveluihin, joista keskustelemme kanssasi tai jotka olet ostanut meiltä.

Sähköpostiasetukset

Jos olet valinnut sähköposti-ilmoitukset, lähetämme sinulle aika ajoin sähköpostitse tietoa uusista tuotteista ja palveluista, tarjouksista ja muista uutisista, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Voit lopettaa näiden sähköpostiviestien vastaanottamisen milloin tahansa käyttämällä kussakin sähköpostiviestissä olevaa "poista tilaus"-toimintoa tai ilmoittamalla siitä suoraan meille yhteydenottolomakkeemme kautta.

Jos et halua vastaanottaa wallsauce.comin viestejä tuotteista ja palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua, ilmoita tämä valintasi.

Vaikka valitsisit, ettet halua saada meiltä markkinointiviestintää, voimme silti olla yhteydessä sinuun mitä tahansa näistä menetelmistä käyttäen koskien kyselyjä tai tilauksia, jotka olet tehnyt meille.

Tilisi poistaminen käytöstä

Voit myös pyytää Wallsauce-tilisi poistamista käytöstä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai kirjoittamalla alla olevaan osoitteeseen ja pyytämällä tilin poistamista käytöstä. Huomaa, että jotkin tiedot voivat jäädä arkistoituihin tietoihin sen jälkeen, kun tilisi on poistettu käytöstä.

Wallsauce.com-osoite kirjallisia pyyntöjä varten

Jos haluat ilmoittaa mieltymyksesi postitse, muista ilmoittaa tarkka nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja erityiset mieltymyksesi ja lähetä kirjalliset pyyntösi seuraavaan osoitteeseen.

Wallsauce.com
Omega Sky Ltd
7 Manor Court
Salesbury Hall Road
Ribchester
Lancashire
PR3 3XR
Yhdistynyt kuningaskunta

Henkilötietojesi luovuttaminen

Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille, lukuun ottamatta sidosyrityksiä/toimittajia tai tietojen käsittelijöitä (mukaan lukien toimituskuriirit ja maksupalvelujen tarjoajat). Jaamme tietoja seuraavien organisaatioiden kanssa, jotta voimme tarjota sinulle tehokasta palvelua:

  • Valmistajat ja tuotetoimittajat
  • Toimitus-/kuljetusyritykset
  • Tieto-ohjelmistopalvelujen tarjoajat
  • Maksujenkäsittelyyritykset
  • Markkinointipalvelut ja mainontayritykset

Evästeet

Tämän osion tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään, mitä evästeet ovat, miten käytämme niitä ja mitä valintoja sinulla on niiden käytön suhteen.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä erottaakseen sinut muista verkkosivuston käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän kokemuksen, kun selaat verkkosivustoamme, ja antaa meille myös mahdollisuuden parantaa sivustoamme. Vierailemalla tällä sivustolla tai käyttämällä sitä selaimesi salliessa evästeet, hyväksyt evästeiden käytön alla mainittuihin tarkoituksiin.

Jotta voit käyttää Wallsauce.com-sivustoa täysimääräisesti ja hyötyä tietyistä räätälöintiominaisuuksista, tietokoneesi, tablettisi tai matkapuhelimesi on asetettava hyväksymään evästeet. Monet Wallsauce.com-sivuston ominaisuudet eivät toimi, jos evästeet on estetty.

Jatkamalla www.wallsauce.com -sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön alla kuvatulla tavalla.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan selaimeesi tai tietokoneesi tai muun laitteesi kiintolevylle, kun vierailet verkkosivustolla. Niiden avulla verkkosivustomme voi tunnistaa sinut käyttäjänä joko vierailusi ajaksi (ns. istuntoeväste) tai toistuvien käyntien ajaksi (ns. pysyvä eväste). Evästeet eivät ole haitallisia eivätkä ne sisällä mitään tietoja, kuten kotiosoitettasi, syntymäaikaasi tai luottokorttitietojasi.

Wallsauce.com-sivuston räätälöintiprosessin luonteen vuoksi joillakin evästeillä on erittäin tärkeä rooli palvelumme tarjoamisessa.

Alla on tietoja käyttämistämme erityyppisistä evästeistä;

Ehdottoman välttämättömät evästeet

Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit liikkua verkkosivustollamme ja käyttää sen ominaisuuksia, kuten mukauttamisprosessia. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluja ei voida tarjota. Nämä evästeet eivät kerää sinusta tietoja, joita voitaisiin käyttää markkinointitarkoituksiin tai välittää kolmansille osapuolille.

Analyyttiset/suorituskykyevästeet

Jotta verkkosivusto, sen palvelut ja tuotteet pysyisivät merkityksellisinä, helppokäyttöisinä ja ajantasaisina, käytämme verkkoanalyysipalveluja, jotka auttavat meitä ymmärtämään, miten ihmiset käyttävät verkkosivustoamme. Google Analytics ja Hotjar käyttävät evästeitä kerätäkseen tietoja, jotka auttavat meitä ymmärtämään, miten ihmiset käyttävät sivustoa, ja seuraamaan käyttäjien mahdollisesti havaitsemia virheitä. Käytämme näitä tietoja selvittääksemme, miten ja missä voimme parantaa käyttäjäkokemusta. Näiden evästeiden avulla kerätyt tiedot ovat nimettömiä, nämä kolmannet osapuolet eivät kerää erityisiä asiakastietoja, eikä niitä koskaan jaeta muiden kolmansien osapuolten kanssa.

Toiminnallisuus Evästeet

Näiden evästeiden avulla verkkosivustot ja sovellukset voivat muistaa tekemäsi valinnat ja tarjota parannettuja, henkilökohtaisempia ominaisuuksia. Näiden evästeiden keräämät tiedot ovat yleensä anonyymejä, mikä tarkoittaa, ettemme voi tunnistaa sinua henkilökohtaisesti, kirjautua sisään, muistaa mittojasi ja muuta. Nämä evästeet eivät kerää sinusta mitään sellaista tietoa, jota voitaisiin käyttää mainonnan myymiseen tai sen muistamiseen, missä olet käynyt internetissä, mutta ne auttavat meitä palvelemaan sinua tehokkaammin.

Kohdennetut markkinointi evästeet

Käytämme evästeitä myös kohdennetun mainonnan avustamiseen, jotta voimme näyttää bannerimainoksia muilla valituilla verkkosivustoilla. Nämä evästeet auttavat meitä myös seuraamaan ja parantamaan bannerimainontamme tehokkuutta ja tarkentamaan näiden kampanjoiden kohdentamista niin, että näytämme kaikkein olennaisinta sisältöä. Näiden evästeiden avulla kerätyt tiedot ovat nimettömiä, nämä kolmannet osapuolet eivät kerää erityisiä asiakastietoja, eikä niitä koskaan jaeta muiden kolmansien osapuolten kanssa.

Voinko poistaa evästeet käytöstä?

Kyllä - mutta jos päätät olla sallimatta evästeiden käyttöä, käyttökokemuksesi verkkosivustollamme on hyvin rajoitettu ja monet verkkosivuston olennaiset osat, kuten (mutta ei ainoastaan) seinämaalauksen mukauttaminen, tuotteiden lisääminen ostoskoriin ja toivelistalle tallennettujen kohteiden käyttäminen, eivät toimi.

Jos haluat tietoja evästeiden poistamisesta käytöstä, katso selaimesi "Ohje"-välilehti valikkorivin kautta.

Kolmannen osapuolen evästeet

Wallsauce.com sallii joidenkin kolmansien osapuolten sijoittaa evästeitä, kun vierailet sivustollamme. Näiden evästeiden avulla voimme seurata verkkosivuston käyttöä ja tarjota kohdennettuja markkinointikampanjoita.

Tarkemmat tiedot käyttämistämme kolmansien osapuolten evästeistä löydät alla olevasta taulukosta. Wallsauce.com ei ole vastuussa kolmansien osapuolten tai muiden verkkosivustojen sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä, ja suosittelemme, että tarkistat ne itse.

Seuraavia evästeitä käytetään sivuston seurantaan, analysointiin ja kohdentamiseen.

  • Google Analytics - Analytiikka ja suorituskyky
  • Google Tag Manager - Analytiikka ja suorituskyky
  • Google Adwords - Markkinointi
  • Bing Ads - Markkinointi
  • Hotjar - Analytiikka ja suorituskyky
  • Loop54 - Toiminnallisuus
  • Facebook - Markkinointi
  • Pinterest - Markkinointi
  • Criteo - Markkinointi

Opting Out

Jos et halua, että Google Analytics käyttää tietojasi, voit asentaa Google Analyticsin opt-out-selainlisäosan. Voit tehdä tämän vierailemallaGoogle Analyticsin opt-out-sivulla ja asentamalla lisäosan selaimeesi. Verkkosivuston kävijät voivat myös kieltää Google Analyticsin käytön Display-mainontaa varten ja mukauttaa Google Display Network -mainoksiamainosasetustenavulla.

Lisätietoja evästeistä

Työskentelemme edelleen useiden muiden tietosuojaan ja evästeisiin liittyvien parannusten parissa verkkosivustollamme. Jos haluat lisätietoja evästeistä ja niiden hallinnasta, voit tutustua seuraaviin sivustoihin:www.allaboutcookies.org jawww.youronlinechoices.eu.

Tiedonsiirrot kansainvälisiin maihin

Osa meille antamistasi henkilötiedoista saatetaan siirtää Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle muille yrityksille, kuten kuljetusyrityksille tai tietojenkäsittelijöille.

Tietojen säilyttäminen

Harkitsemme huolellisesti tallentamiamme henkilötietoja, emmekä säilytä tietojasi sellaisessa muodossa, josta sinut voidaan tunnistaa, kauemmin kuin on tarpeen liiketoimintamme laillisen harjoittamisen kannalta tai sovellettavan lain edellyttämällä tavalla. Joissakin tapauksissa meidän on säilytettävä tietoja vähimmäisaikoja: esimerkiksi Yhdistyneen kuningaskunnan verolainsäädäntö määrää nykyisin kuuden vuoden säilytysajan joidenkin henkilötietojesi säilyttämiselle. Tarvittaessa voimme poistaa joitakin henkilötietoja, kuten verkkosivustolle ladattuja kuvia, paljon lyhyemmässä ajassa.

Maksutiedot

Huomaa, että me (Omega Sky Ltd, joka toimii nimellä Wallsauce.com) emme tallenna luotto- tai pankkikorttimaksun tietoja missään vaiheessa. Verkkosivuston maksut Wallsauce.com-sivustolle suoritetaan joko PayPalin tai Checkout.comin kautta, joista kumpikaan ei lähetä meille korttitietoja. Ainoat meille välitettävät tiedot ovat laskutus- ja toimitusosoite sekä kaikki annetut sähköposti- tai yhteystiedot. Tallentavan maksupalveluntarjoajan on noudatettava Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) -standardia.

Sinun oikeutesi

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 (GDPR) mukaan sinulla on useita oikeuksia, joita voit käyttää tietojesi suhteen. Oikeutesi ovat:

  • Oikeus saada kopio tiedoistasi maksutta (ns. Subject Access Request);
  • Oikeus saada tietyt tiedot sähköisessä muodossa, joka voidaan antaa toiselle palveluntarjoajalle (siirrettävyyspyyntö);
  • Oikeus saada tiedot oikaistua, jos ne ovat virheellisiä;
  • Oikeus pyytää meitä lopettamaan käsittelyn tai vastustaa käsittelyä tietyissä olosuhteissa;
  • Oikeus pyytää meitä poistamaan tiedot tietyissä olosuhteissa;
  • Oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa, kun se on käsittelyn oikeusperusta.

Jos haluat keskustella näistä oikeuksista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle. Meidän tapauksessamme tämä on Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojavaltuutetun toimisto. Yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten heihin voi ottaa yhteyttä, löytyvät osoitteesta ICO.org.uk.

Linkit kolmansien osapuolten sivustoihin

Sivustomme voi ajoittain sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Jos seuraat linkkiä jollekin tällaiselle kolmannen osapuolen verkkosivustolle, ota huomioon, että näillä verkkosivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä. Emme ota mitään vastuuta tai velvollisuutta näistä verkkosivustoista tai niiden tietosuojakäytännöistä.

Harhaanjohtavat sähköpostit

Omega Sky Ltd (joka toimii nimellä Wallsauce.com) ei koskaan pyydä sinua vahvistamaan tilisi tietoja tai korttimaksun tietoja sähköpostitse. Jos saat tällaisen yhteydenoton, älä vastaa siihen.

Tämän ilmoituksen päivitykset

Tämä tietosuojailmoitus päivitettiin viimeksi 11. kesäkuuta 2020.

Ota yhteyttä

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä mistä tahansa tämän tietosuojakäytännön näkökohdasta, klikkaa tästä.

Select Your Currency

Australia $Uusi Seelanti $Kanada $Norja KrTanska KrPortugali €Eurooppa €Espanja €Suomi €Ruotsi KrRanska €Arabiemiirikunnat $Saksa €iso-Britannia £Italia €Yhdysvallat $Alankomaat €