4.9 / 5.0

Skræddersyet tapet vægmalerier

Hurtig GRATIS levering*

Interiørtrends - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrendsHvordanRigtige hjemEkspertrådInterviewsAndet
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
green floral watercolour wallpaper in glmaorous lounge

23/04/2024   SENDT AF

Sage Green boligindretning [Værelse efter værelse]

Alle taler om det: salviegrøn boligindretning! I stedet for at nøjes med neutrale farver, er salviegrøn lige så subtil og klassisk, men tilføjer et strejf af farve til rummet. På grund af sin neutralitet vil denne tidløse nuance ældes godt. Det betyder, at den vil se godt ud i en række forskellige rum med et udvalg af indretningsgenstande.

I denne artikel om salviegrøn boligindretning vil vi vise dig, hvordan du indarbejder denne lysegrønne farve i dit hjem, rum for rum. Fra salviegrønt sengetøj, tapetmalerier, tæpper og endda håndklæder! Brug disse ideer til at opdatere det rum, der trænger til et nyt liv. Bare vent og se... Det kommer til at blive det helt store!

Vælg salviegrønne køkkenskabe og vægge

terrazzo green wallpaper above white tiles in kitchen

Vægmaleri på foto: Lysegrøn terrazzo

Lad os først og fremmest begynde med hjemmets hjerte - køkkenet! Hvis du bruger meget tid på at lave mad eller bage, så skal du sørge for, at det er et rum, du ikke kan vente med at gå ind i! Og en måde at gøre det på er at inkorporere salviegrøn boligindretning. Ud over at være en beroligende og afslappende farve, bringer grøn det udendørs ind.

Vi elsker det naturlige mønster i dette fantastiske lysegrønne terrazzotapet. Placer over hvide fliser og par med potteurter og hvide køkkenskabe for at åbne dit rum op. Dette salviegrønne tapet er især godt, hvis du har et mindre tekøkken end gennemsnittet!

sage green painted kitchen with farmhouse sink

En anden måde at inkorporere denne nuance i dit køkken er ved at have salviegrønne skabe. Hvis dine køkkenelementer er kedelige eller ser lidt gamle ud, vil du blive overrasket over, hvad en klat salviegrøn maling kan gøre! Kombiner med sorte, matte metalhåndtag, ældre træhylder og krakeleret hvid porcelænskeramik for at skabe den perfekte indretning med cottagecore-tema.

Bad i et salviegrønt badeværelse

sage green vintage jungle wallpaper in boho bathroom

Vægmaleri på foto: Botanisk skønhed

Jeg er selv ved at skabe et salviegrønt badeværelse. Jeg var træt af det helt hvide look og ville gerne have mere farve ind i mit hjem. Så jeg sigter efter et hvidt og salviegrønt badeværelse. Når det er sagt, synes jeg også, at salviegrønt med naturligt træ og sort metaltilbehør er et godt look. Jeg ELSKER det tropiske Botanical Beauty-fototapet i dette boho-soveværelse. Træbadekaret, stigehåndklædestangen og skamlen spejler alle den naturlige, rustikke følelse af dette vintage jungle tapetdesign. Par dette smukke grønne badeværelse med et rundt træspejl og salviegrønne håndklæder. Ikke at forglemme rustikke træhylder og et bambusskab under toilettet - helt tropisk.

Sage green William Morris wallpaper in bathroom

Vægmaleri på foto: Tulipanmønster

Nyd en pastelfarvet salviegrøn stue

Sage green home decor in living room

Vægmaleri på foto: Leafy Paradise

Vil du skabe den perfekte salviegrønne stue? Du behøver ikke at sørge for, at ALT tilbehør er salviefarvet. Husk - du vil ikke have en salvieoverbelastning! Salviegrønne gardiner eller en salviegrøn plaid ser godt ud. Men som tidligere nævnt ser salviegrøn fantastisk ud, når den bruges subtilt sammen med hvid eller grå. Har du overvejet at kombinere salviegrøn vægmaling med tilbehør i bleg terrakotta? Pastelrosa ting som sommerfuglekunsten og puden i ovenstående stue ser vidunderlige ud med denne blege nuance af salviegrøn maling.

watercolour painting of green florals wallpaper in grey lounge

Vægmaleri på foto: Have salvie

Mange vælger en salviegrøn og grå stue. Og vi må sige, at disse to toner ser godt ud sammen. De ekstra strejf af sort bringer også en helt ny dimension ind i rummet. Den salviegrønne nuance i dette smukke Garden Sage-vægmaleri af den talentfulde Carol Robinson ville se godt ud med farverig indretning. Et salviegrønt tæppe eller et salviegrønt tæppe ville begge være godt tilbehør i denne salviegrønne og grå stue.

Nyd salviegrøn boligindretning i et soveværelse

green and off-white world map wallpaper in grey bedroom

Vægmaleri på foto: Sage Green Verdenskort

Der er så mange måder at indarbejde denne smukke farve i dit soveværelse på. Det første skridt til at skabe det perfekte salviegrønne soveværelse er at tænke på væggene. Uanset om du vælger salviegrøn maling eller et tapetmaleri, vil begge dele sætte tonen for denne farvetrend. Mal enten hele væggene eller kun væggen bag din seng for at skabe et fokuspunkt. Dette er også et super sted at placere et smukt grønt vægmaleri. At skabe et fokus bag hovedgærdet vil trække øjet mod sengen, når man går ind i rummet. Det giver mulighed for at fokusere på formålet med netop dette rum.

sage green and white bedroom

Vægmaleri på foto: Frisk skovgrøn

Det næste vigtige trin er at tænke på sengetøjet. Som vist i det smukke rum herover, vil et salviegrønt sengesæt give denne farve modspil i resten af rummet. Salviegrøn overbelastning er et no-no, så prøv at afbalancere den dejlige tone med hvide eller lysegrå farver. Vi forsikrer dig om, at et salviegrønt og gråt soveværelse også er g-o-r-g-e-o-u-s! Meget roligt, meget subtilt, meget nu...

Hvilke salviegrønne idéer til boligindretning vil du bruge? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor!

Del dette opslag

Efterlad et Svar

   Tilmeld mig for at modtage inspiration til min postkasse. Se vores Fortrolighedspolitik

Miranda

08/06/2022

Goedendag Weet u het merk en kleurcodering van de groene muur de muurverf.Wat een mooie volle kleur is dit 😍Ik zou deze kleur graag op mijn slaapkamer muur willen hebben.Groeten Miranda

Amy @ Wallsauce

08/06/2022

Hallo Miranda,Bedankt voor je reactie. Helaas kennen we van geen van deze verven het merk. Maar als je meer inspiratie voor groen behang wilt, neem dan een kijkje op deze pagina - https://www.wallsauce.com/nl/wallpaper/green-wallpaper-murals

Få nyheder!

Bliv på forkant med spillet med de nyeste trends og inspiration direkte til din indbakke.

Seneste sociale

Instagram

Select Your Currency

Australien $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spanien €
Finland €
Sverige Kr
Frankrig €
UAE $
Tyskland €
Storbritannien £
Italien €
Forenede Stater $
Holland €