4.9 / 5.0

Skræddersyet tapet vægmalerier

Hurtig GRATIS levering*

Interviews - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrendsHvordanRigtige hjemEkspertrådInterviewsAndet
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
cacti-mural-by-gabriela-larios

11/01/2019   SENDT AF

Et interview med Gabriela Larios

Gabriela Larios, der er født i El Salvador, har altid elsket kunst. Efter at have fået undervisning af sin mor tog hun videre til London for at studere. I løbet af sin karriere har Gabriela udviklet en stil, der er påvirket af alt fra rejser til dokumentarfilm om dyreliv.

Du kan ikke kun nyde hendes blomster- og faunadesigns i form af vægmalerier, men Gabriela har også illustreret alt fra lykønskningskort til tekstiler og har endda udstillet sit kunstværk.

I dette eksklusive interview kan du opleve kunstneren bag en af vores mest legesyge kollektioner.

gabriela-larios

1. Fortæl os om, hvordan du kom i gang med kunst og design

"Min kærlighed til tegning, tekstiler og illustrationer begyndte, da jeg var helt lille. Det var min mor, der lærte mig de første lektioner om farvepaletter og deres forskellige kombinationer. Hun introducerede mig også til akvarelfarvernes verden og brugen af dem, hvilket den dag i dag er en af mine yndlingsteknikker.

Flora og fauna var nogle af mine yndlingstemaer, og de er stadig meget nærværende blandt de ting, der vækker min kreativitet. Efter at have arbejdet et par år inden for grafisk design og taget min kunstneriske uddannelse i London indså jeg, at jeg havde en passion for illustrationer, tekstiler, mønstre og børnebøger, og jeg fortsatte med at forbedre mine færdigheder på disse områder og arbejde hårdt og uafhængigt, hvilket jeg altid har ønsket for at få mere fleksibilitet mellem familie og arbejde."

2. Hvor kommer dine idéer fra?

"Ideer kan komme fra alle steder, nogle gange fra de mest usædvanlige steder. Jeg besøger platforme som Instagram og Pinterest, men prøver at sætte grænser for, hvor meget tid jeg bruger der, da jeg altid føler, at man kan ende med at blive kreativt mættet og overdrevent påvirket af så mange vidunderlige ting, man kan finde derude.

Jeg kan lide at rejse til forskellige steder, møde nye kulturer, læse magasiner, se dokumentarfilm om dyreliv, besøge håndværksmarkeder og udstillinger i London. Jeg henter inspiration fra naturen, som jeg respekterer dybt, og også fra minder fra min barndom i El Salvador: folkeeventyr, folkekunst og historier er altid til stede i mit arbejde."

3. Fortæl os lidt mere om din kreative proces

"Den første fase består i at skære ud og male frit uden at lægge for meget pres på resultatet. Jeg udvikler karakterer, teksturer og ikoner ved hjælp af collage, og jeg kombinerer elementerne til en endelig komposition ved hjælp af computeren.

work-by-gabriela-larios

Akvarel, gouache og collage er nogle af mine yndlingsmedier, da jeg elsker deres organiske og spontane følelse. Jeg bruger også digitale værktøjer som Photoshop, især i de sidste faser, da det nogle gange er nemmere at manipulere og udvikle kunstværket efter egen smag."

4. Dit arbejde er i høj grad inspireret af naturen. Hvordan mener du, at design og trends kan gå hånd i hånd med miljøet?

"Det er et godt spørgsmål, for jeg tror, at naturen er i centrum for tendenserne i øjeblikket, men på den anden side, selv om vi fejrer den på vores tøj, hjem og produkter, tror jeg, at vi kan gå et skridt videre og gøre praktiske ting for at minimere den indvirkning, vi har på miljøet. Jeg mener, at magten ikke kun ligger hos virksomhederne og tendenserne, men også hos de beslutninger, som forbrugerne træffer. Vi kan vælge og støtte mærker og produkter, der er miljømæssigt ansvarlige, og købe ting med lang levetid, som vi virkelig har brug for i vores liv. På den anden side forsøger jeg som kunstner at gøre en forskel gennem min kunst ved at fremstille værker, som folk forhåbentlig vil sætte pris på i mange år, ud over de nuværende trends og moden."

5. Har du nogen anbefalinger til, hvordan folk kan anvende dine vægmalerier i deres hjem?

"Jeg tror generelt, at folk frit kan anvende vægmalerierne efter deres behov og smag. Folk kan kombinere dem med tilbehør, tekstiler og møbler, hvis farvepalet på en eller anden måde komplimenterer vægmaleriet, men også hjælper det til at skille sig ud. Mine kunstværker har en tendens til at være meget farverige og fulde af detaljer, og derfor vil mit forslag være at kombinere dem med andre elementer og tilbehør, der skaber harmoni i rummet gennem brug af ensfarvede/fede farver."

mural-by-gabriela-larios

Vi håber, at du har nydt dette interview! Hvis du gerne vil læse mere fra Gabriela, kan du læse hendes indlæg om at skabe et perfekt hjem.

Del dette opslag

Efterlad et Svar

   Tilmeld mig for at modtage inspiration til min postkasse. Se vores Fortrolighedspolitik

Få nyheder!

Bliv på forkant med spillet med de nyeste trends og inspiration direkte til din indbakke.

Seneste sociale

Instagram

Select Your Currency

Australien $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spanien €
Finland €
Sverige Kr
Frankrig €
UAE $
Tyskland €
Storbritannien £
Italien €
Forenede Stater $
Holland €