Lavet til at måle tapetmalerier

Hurtig GRATIS levering *

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4,8 / 5,0
Down arrowDenmark
Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du at bruge vores cookies. Find ud af mere her Jeg er enig

Interviews - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrendHvordanRigtige huseEkspertrådInterviewsAndet
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
cacti-mural-by-gabriela-larios

11. JANUARI 2019   SENDT AF

Et interview med Gabriela Larios

Gabriela Larios er født i El Salvador og har altid elsket kunst. Efter at have fået undervisning fra sin mor fortsatte hun med at studere i London. Gennem sin karriere har Gabriela udviklet en stilindflydelse fra alt som fx at rejse til dokumentarier om dyreliv. 

Ikke kun kan du nyde hendes blomster- og fauna-design i form af vægmalerier, men Gabriela har også illustreret alt og alt fra lykønskningskort til accentstoffer og har endda udstillet hendes kunst.

I dette eksklusive interview, opdag kunstneren bag en af vores mest legende samlinger

gabriela-larios

 

1. Fortæl os om, hvordan du kom i gang med kunst og design

"Min kærlighed til tegning, tekstiler og illustration begyndte, da jeg var lille. Det var min mor, der lærte mig de første lektioner om farvepaletter og dens forskellige kombinationer. Hun introducerede mig også for akvarellernes verden og deres anvendelse, hvilket er til dette dag en af mine foretrukne teknikker.

Flora og fauna var nogle af mine foretrukne temaer, og de er stadig meget til stede blandt de ting, der fremkalder min kreativitet. Efter at have arbejdet et par år med grafisk design og fået min kunstgrad i London, indså jeg, at jeg havde en passion for illustration, tekstiler, mønstre og børnebøger og fortsatte med at hæve mine evner inden for disse områder og arbejde hårdt uafhængigt, hvilket er, hvad jeg altid ønskede for at have mere fleksibilitet mellem familie og arbejde. "

 

2. Hvor kommer dine ideer fra?

"Ideer kan komme overalt nogle gange fra de mest usædvanlige steder. Jeg besøger platforme som Instagram og Pinterest, men prøver at sætte grænser for, hvor meget tid jeg bruger der, da jeg altid føler, at du kan ende med at blive kreativt mættet og overdreven påvirket af så mange vidunderlige ting, du kan finde derude.

Jeg kan godt lide at rejse til forskellige steder, møde nye kulturer, læse magasiner, se dyrelivsdokumentarer, besøge håndværksmarkeder og udstillinger i London. Jeg henter inspiration fra den naturlige verden, som jeg respekterer dybt og også minder fra min barndom i El Salvador: folkeeventyr, folkekunst og historiefortællinger er altid til stede i mit arbejde. "

 

3. Fortæl os lidt mere om din kreative proces

"Den første fase består i at skære ud og male frit uden at lægge for meget pres på resultatet. Jeg udvikler karakterer, teksturer og ikoner ved hjælp af collage, jeg kombinerer elementer til at danne en endelig komposition ved hjælp af computeren.

work-by-gabriela-larios

Akvareller, gouache og collage er nogle af mine yndlingsmedier, da jeg elsker deres organiske og spontane følelse. Jeg bruger også digitale værktøjer som Photoshop, især i sidste faser, da det undertiden er lettere at manipulere og udvikle kunstværkerne efter din smag. "

 

4. Dit arbejde er stærkt inspireret af den naturlige verden. Hvordan tror du, design og tendenser kan bevæge sig hånd i hånd med miljøet?

"Dette er et stort spørgsmål, da jeg synes, naturen er i centrum af trends i øjeblikket, men på den anden side, selvom vi fejrer det på vores tøj, hjem og produkter, tror jeg, vi kan gå et skridt videre og gøre praktiske ting for at minimere den påvirkning, vi har på miljøet. Jeg tror, magten ikke kun er på virksomhederne og tendenserne, men også på de beslutninger, forbrugerne tager. Vi kan vælge og støtte mærker og produkter, der er miljøansvarlige og købe holdbare ting, som vi har virkelig brug for i vores liv. På den anden side prøver jeg som kunstner at gøre en forskel gennem min kunst ved at producere stykker, som forhåbentlig mennesker vil sætte pris på i mange år, ud over de nuværende trends og mode. "

 

5. Har du nogen henstillinger om måder, hvorpå folk kan anvende dine vægmalerier i deres hjem?

"Jeg tror generelt, at folk frit kan anvende vægmalerierne efter deres behov og smag. Folk kan kombinere dem med tilbehør, tekstiler og møbler, hvis farvepalet på en eller anden måde komplimenterer vægmaleriet, men også hjælper det med at skille sig ud. Mine kunstværker har en tendens til at være meget farverig og fuld af detaljer, og derfor ville mit forslag være at kombinere dem med andre elementer og tilbehør, der bringer harmoni i rummet ved hjælp af almindelige / fed farver. "

mural-by-gabriela-larios

 

Vi håber, at du nød dette interview! Hvis du gerne vil læse mere fra Gabriela, kan du måske læse hendes indlæg om at skabe et perfekt hjem.

 

Del dette indlæg

Efterlad et Svar

Tilmeld mig for at modtage inspiration til min postkasse. Se vores Fortrolighedspolitik

Få nyheder!

Bliv foran spillet med de nyeste trends og inspiration direkte til din indbakke.

Seneste sociale

Instagram

Vælg din valuta

Australia  Australien $New Zealand  New Zealand $Canada  Canada $Norway  Norge KrDenmark  Danmark KrPortugal  Portugal €Europe  Europa €Spain  Spanien €Finland  Finland €Sweden  Sverige KrFrance  Frankrig €UAE  UAE $Germany  Tyskland €United Kingdom  UK £Italy  Italien €United States  USA $The Netherlands  Holland €