4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Boxing Gym Wall Mural

02/04/2015   POSTET AV

Veggmalerier ideer til treningsstudioet

Det är viktigt att få rätt inspiration för att få bästa möjliga resultat på gymmet. Oavsett om du har ett hemmagym eller driver ett fristående gym är det viktigt att du har de resultat du vill uppnå med träningen och att du pressar dig själv för att uppnå den ultimata träningsupplevelsen.

Väggmålningar är ett utmärkt sätt att liva upp ett utrymme och ger dig chansen att lägga till inspirerande bilder för att nå dina mål. De kan användas i hemmet, på kontoret och i detaljhandeln och har många olika syften.

Ta en titt på våra exempel på kraftfulla och motiverande väggmålningar som garanterat kommer att få blodet att pumpa i ditt gym.

Boxning väggmålning

Bli inspirerad när du tittar på den här bilden av ett boxningsgym på en bakgata. Den här bilden av en ensam tränare som använder en boxningssäck i solskenet kommer säkert att få dig att röra på dig när du söker efter din bästa kondition.

Väggmålning av berget

Att ta sig till toppen tar tid när det gäller personlig kondition. Den här bilden av bergsbestigare som når sin topp över molnen kommer säkert att inspirera dig att anstränga dig lite hårdare under din träning. Allt är möjligt med hårt arbete, och det är vad detta visar.

On Top of The Mountain

Lugnande Kendo väggmålning

All träning är inte alltid lika, och även om de flesta ser blod, svett och tårar som mål på sin väg kan du också finna ro i lugnare övningar. Kendo är en modern japansk kampsport som använder bambusvärd; den är fysiskt utmanande samtidigt som den är en mental aktivitet. Den här väggmålningen kommer att ge ditt gym en lugn och koncentrerad atmosfär som hjälper dig att fokusera dina träningsinsatser.

Kendo Dojo Wallpaper Mural

Inspirerande citat väggmålning

Låt dig motiveras av berömda citat som kan driva dig till att göra det där lilla extra. Den här skräddarsydda väggmålningen som vi skapade är fylld med inspirerande ord bredvid en bild på någon som springer på en grusväg; bara att läsa "framgång tränar, misslyckande klagar!" kommer att ge dig den extra skjuts som du behöver under träningen.

Motivational Wallpaper Mural

Fitness framgång väggmålning

Ett annat exempel från en riktig kund med en väggmålning. Föreställ dig känslan av att nå dina mål med hjälp av denna suggestiva bild.

Gym Bodybuilder wall mural

Vintersport väggmålning

Om du älskar vintersporter kommer den här snowboardbilden säkert att få dig på humör för gymmet. Föreställ dig att du njuter av den mjuka snön i Alperna medan du försöker förbättra din kondition och förbereder dig för att ta dig ut i backen på snowboard eller skidor.

winter sports mural

Stadslandskap landskap väggmålning

Framgångar i livet kan kanaliseras för att hjälpa dig att nå det ultimata målet på gymmet. Den här väggmålningen har visioner av Torontos nattliga skyline för att ge dig extra drivkraft att nå dina mål på löpbandet. Vi har massor av andra väggmålningar med stadsbilder att välja mellan, så att du kan drömma stort när du tränar. Kanske planerar du till och med ett besök till någon av dessa fantastiska städer när du ändå håller på?

city gym

Härlig strandscen med kristallklart vatten

Om städer inte är din grej, vad sägs om att träna på en fantastisk tom strand på Ibiza? Du kanske är ute efter en "beach bod" för en sommarsemester med vänner eller bara drömmer om den gyllene sanden när du tränar. Oavsett vad det är kan du inte låta bli att inspireras av den här underbara väggmålningen.

ibiza mural

Alla har sin egen individuella tränings- och motionsstil, från personer som föredrar att träna i hemmets avskildhet till dem som älskar att visa upp sina framsteg för andra på ett gym. Vad som än krävs för att ge dig det där "upp och hoppa" har vi säkert en väggmålning som passar ditt humör, det är bara att titta på vårt utbud av väggmålningar för gym.

Mer information!

Få mer information om processen och prissättningen av väggmålningar med vårtonline-förfrågningsformulär eller prata med en av våra vänliga medarbetare sju dagar i veckan på 01772 284110.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

ROMMEl Mateus

02/11/2020

Boa noite , Os murais de vocês são feitos de que material?

Amy @ Wallsauce

02/11/2020

Olá Mateus :) Informações sobre nossos materiais de papel de parede podem ser encontradas neste link - https://www.wallsauce.com/pt/how-it-works/our-materials

denisse lira

18/07/2022

Hi there I am looking for some design for our Gym and I m very interested in some of yours, how does your company work? how much it cost, is the design printed ?

Amy @ Wallsauce

18/07/2022

Hi Denisse. All of our wallpaper murals are custom-made to fit the wall and are available to be printed on a range of three wallpaper materials. Choose from classic or premium paste the wall wallpaper.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €