Laget for å måle tapetmalerier

GRATIS levering * om 3 til 5 arbeidsdager

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4,8 / 5,0
Down arrowNorway
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du i å akseptere bruken av våre informasjonskapsler. Finn ut mer her Jeg er enig

Intervjuer - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådintervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube

28. SEP 2018   POSTET AV

En samtale med ... Marc Pasternack

For rundt et år siden begynte Marc Pasternack i Wallsauce-designerkolleksjonen med noen av hans unike kunstverk. Ikke bare gir veggmaleriene hans liv og uttrykk for veggene dine, men de bringer også en historie.

Les samtalen vår med Marc for å finne ut hvordan kunstverkene hans ble til på en opplysende tur til Nord-India og hvordan livserfaringene hans kan hjelpe deg å leve et bedre liv.

 

Kunstverkene dine har en interessant historie bak seg. Kan du fortelle oss litt om hvordan de ble?

Jeg hadde en mulighet til å tilbringe 6 uker på Sherabling, et buddhistisk kloster i Nord-India. Det var den perfekte tiden å være der. Livet mitt så ut til å være i fritt fall, og jeg tok en god titt på noen av egenskapene jeg ønsket å forbedre meg. De siste par årene hadde jeg gått på workshops / kanalisering av lys / lys, og jeg tror helhjertet at 'der oppmerksomheten går, strømmer energien'. Så hver dag ville jeg fokusere på en annen kvalitet. 

På samme tid hadde jeg begynt å etterlyse en kvinne (jeg knapt kjente) langveisfra. Det eneste stedet der det var wifi var en lang spasertur unna som ga meg god mulighet til å dvele ved hver kvalitet. På vei til hotspot, passerte jeg stupas (store bygninger som hadde bønnhjul). Disse bedehjulene er som enorme oljetrommer, malt med tibetansk kalligrafi og buddhistikoner og inne i var tusenvis av mantraer, håndskrevet av munkene.

Som en "finale" til mitt fokus på hver kvalitet, ville jeg snu bedehjulet på vanlig måte og gitt en siste bønn for å invitere den kvaliteten inn i livet mitt. Så snurret jeg bedehjulet en siste gang og tok en nærbilde og bevisst tok uklare bilder av bedehjulet i bevegelse.

I tillegg til å aktivt ønske å forbedre disse egenskapene i meg selv, var jeg opptatt av å oppdage om det var mulig å fange essensen av den kvaliteten på kameraet, om det var en tydelig forskjell mellom for eksempel et bilde der jeg hadde fokusert 'takknemlighet' og en der jeg hadde fokusert på 'overgivelse'.

Jeg hadde aldri ønsket å lage et kunstprosjekt. Da jeg kom hjem til Storbritannia, glemte jeg raskt disse bildene. Et par år senere snublet jeg over denne samlingen av bilder og følte meg trukket til å gjøre noe med dem. Jeg begynte å leke med dem på datamaskinen min og til slutt manipulere dem til bildene som ble til "intensjoner om samlingen". Jeg ELSKER det faktum at hvert stykke bokstavelig talt er gjennomsyret av kvaliteten som gir stykket tittelen. Uten å si noe om, har det vist seg å være et av de mest interessante og kreative prosjektene jeg har jobbet med. Du kan lese mer om prosessen og se alle de 43 stykkene på min nettsted.

 

Hva er ditt favorittstykke fra '43 Intentions '-samlingen, og hvorfor?

Min 'favoritt' endres ganske ofte. Jeg har alltid noen biter hengende på soverommet mitt, men jeg bytter dem rundt, avhengig av hvilke egenskaper jeg føler meg trukket til.

For øyeblikket henger jeg Oppfyllelse, viljestyrke og integritet. De fungerer som en påminnelse når jeg våkner, og jeg liker å tenke at energien og intensjonen som ble gjennomsyret i hvert stykke forsiktig utstråler inn i (og påvirker) rommet mitt.

 

Kan du fortelle oss om ditt valg av dristige farger og former som brukes i kunsten din?

Fargene ble bestemt av bildene jeg manipulerte av de spinnende bønnhjulene. Manipuleringen innebærer bruk av sirkler. Hver sirkel bruker en algoritme som viser den dominerende fargen i det området av det underliggende fotografiet. Jeg var spesielt inn i kretser på den tiden.

Mens jeg på klosteret, kom jeg over et av buddhismens sentrale begreper 'Sunyata', som for det meste (feil) beskrives som 'tomhet' eller 'tomrom'. Det har mange betydninger, avhengig av hvilken type buddhisme du følger, men etter min forståelse av den inneholder den ikke noe ingenting, men som, siden alt er impermanent, også har en iboende kvalitet på 'ubegrensede muligheter'.

Dette er bare en liten del av betydningen. Det er et veldig sammensatt konsept som beskriver virkelighetens sanne natur. Sunyata har et tilhørende symbol, som er en håndtegnet, ufullstendig sirkel (ligner zensymbolet for Enso). Jeg var ganske opptatt av konseptet og symbolet mens jeg var der… og begynte å legge merke til ufullstendige sirkler overalt.

 

Har du noen favorittartister?

Jeg elsker all slags kunst og fotografi og går ofte på utstillinger. Gustav Klimt, Yayoi Kusama, Roy Lichtenstein, Andreas Gursky, Gerhardt Richter, Damien Hirst, Peter Blake, Mark Rothko hele våren til tankene, selv om jeg er inspirert av omtrent alle, inkludert mine egne barn!

 

Hvor ser du veggmaleriene være installert? Er det en spesifikk som du tror hører hjemme i et spesifikt rom?

Jeg føler ikke at det er noen spesifikk grunn til at noen brikke er i et bestemt rom. Det jeg derimot har lagt merke til er at folk blir trukket fram til stykkene på flere måter. På et nivå, hvis folk ikke kjenner bakgrunnshistorien, blir de tiltrukket av fargevalg og former. Når de først vet historien, blir de tiltrukket av kvaliteten eller ‘intensjonen’ som er gjennomsyret av hvert stykke. Veldig ofte er både fargene OG intensjonen like attraktive!

 

Hva vil det bety for deg å se kunstverkene dine ta opp en hel vegg i noens hjem eller arbeidsplass?

Jeg kan ærlig si at jeg aldri vil bli lei av dette. På ett plan er det det faktum at arbeidet ditt har koblet seg med noen fremmed så mye at de ønsker å ha det hjemme. Det gir en veldig kraftig reaksjon hos meg. Jeg er ydmyk og takknemlig.

Det betyr at jeg er mer i stand til å tjene penger på å gjøre noe jeg elsker. På et annet nivå håper jeg at disse brikkene, som har hjulpet meg å ‘helbrede’ og vokse, gir den samme fordelen for menneskene som har prydet hjemmene sine med dem.

Da jeg produserte kunstverkene, syntes jeg de var vakre og interessante, men som bakgrunnsbilder har de blitt tatt til et helt annet nivå. Jeg elsker det.

 

Har du noen råd til folk som føler at livet er i et fritt fall?

Jeg tror at vi lever i en tid hvor en stor andel av befolkningen sliter med å takle det. Vi blir bombardert med informasjon, og oppmerksomheten vår blir trukket kontinuerlig i alle retninger, spesielt mot våre mobile enheter og sosiale medier.

Jeg kan bare snakke om det som har fungert for meg. Å være på klosteret, hvor det praktisk talt ikke var wifi, var en spillveksler for meg. Å fjerne disse distraksjonene ga mulighet og rom til å se innenfor. Stillhet var gylden og en sjelden luksus for alle som bor i en by.

Hvis du er tapt og misfornøyd med livet ditt, tyder det på at måten du gjør ting nesten helt sikkert må endres på. Hvis du fortsetter å gjøre ting slik du gjør dem, vil ingenting endre seg. Hvis du vil gjøre endringer, må du leve med mer bevissthet om hva du gjør og hvordan og hvorfor. Du må kjenne igjen vanene, atferden og mønstrene deres.

Frykt holder oss tilbake og det meste av det vi frykter er helt ubegrunnet og oppstår aldri. Jeg brukte et år eller så aktivt på å gjøre ting som gjorde at jeg følte meg ukomfortabel og redd, inkludert audition for en sangdel i en oppslukende teaterproduksjon, samt å gå på forskjellige utfordrende workshops. Å erobre frykten er befriende.

Meditasjon er en annen flott måte å observere deg selv og skape forandringer. Heldigvis for meg har jeg veiledning av en god kvinne. Kvinnen som jeg koblet da denne samlingen kom. Hun er yogalærer og yoga har blitt et viktig instrument for endring hos meg. Så mye at partneren min og jeg nå driver et yoga retreat selskap ‘Om & Nom’. Hun underviser i yoga og jeg lager mat. Vi har hentet vår kollektive visdom fra våre egne erfaringer og streber etter å hjelpe mennesker til å finne en større lykke.

 

Hvis du ønsker å forvandle veggene dine med et Marcs mesterverk, kan du ta turen til hans veggmaleri samling. Alternativt vil vi gjerne høre tankene dine om samlingen i kommentarfeltet nedenfor. 

 

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvern

Få nyheter!

Hold deg foran spillet med de siste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Velg din valuta

Australia  Australia $New Zealand  New Zealand $Canada  Canada $Norway  Norge KrDenmark  Danmark KrPortugal  Portugal €Europe  Europa €Spain  Spania €Finland  Finland €Sweden  Sverige KrFrance  Frankrike €UAE  UAE $Germany  Tyskland €United Kingdom  UK £Italy  Italia €United States  USA $The Netherlands  Nederland €