4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
map_ceiling_wallpaper_in_bedroom

09/04/2018   POSTET AV

Tak Bakgrunn: Ideer og design for ethvert rom

Taktapeter, som du känner till, är ett alternativ till material som gips. Det är utmärkt för att täcka sprickor och ojämna ytor. År 2018 är dock takpapper inte längre så mycket av en bekvämlighet. Istället omfamnar den den femte väggen.

Under den viktorianska eran var takutsmyckningar i topp. Dekoratörer fortsatte mönster från väggarna upp i taket. Även om tapeter har haft sina toppar och dalar (även om vi hatar att erkänna det) är det inte förrän nu som tapeter i taket gör en stor comeback.

Så här kan du skapa denna heta trend för 2018 och införa den femte väggen i ditt rum.

Sky ceiling tapeter

Låt oss börja med några idéer för taktapeter med en populär stil. Vem älskar inte att luta sig tillbaka i trädgården eller på stranden och titta på molnen som seglar förbi?

spiral_galaxy_wallpaper_on_ceiling

Muralmålning: "En detaljerad titt på spiralgalaxen M101" från NASA:s samling.

Sky ceiling tapeter är ett utmärkt sätt att ta in utomhusmiljön och skapa ett avkopplande rum. Utforska vårt utbud av rumstapeter för kvällsunderhållning, biorum eller sovrum. Du kommer att upptäcka ett stort utbud av tapeter med stjärnhimmel och hisnande bilder från NASA för att ge rummet en mysig kosmisk känsla.

cloud_ceiling_wallpaper_idea_for_living_room

Muralmålning: Välj från vårt utökade sortiment

Om du vill ha ett tak som är mer uppfriskande och upplyftande kan du kolla in vårt vackra utbud av himmelsbakgrunder. Från ljusblå himmel med solsken som tittar igenom molnen till dramatiska blixtar - det finns en mängd olika tapeter för himmelsstak!

Alternativa tak tapet idéer

På Wallsauce har vi ett stort utbud av tapetstilar som du kan använda på ditt tak. Om himmel och stjärnor inte är din stil, eller om du letar efter något lite mer trendigt, så finns här dina alternativa tapetidéer för taket.

Muralmålning: "Antik världskarta" av Lovell Johns

Älskar du att resa? Tänk dig att ligga i sängen och planera ditt nästa äventyr! Välj en väggmålning med en karta i en neutral färg i ditt sovrum om du är en blivande resenär. Upptäck dig själv somna medan du blir upphetsad över din nästa resa.

floral_ceiling_wallpaper

Muralmålning: "Garden Whispers" av Carol Robinson

Blommiga tapeter är ett annat bra alternativ för att pryda din femte vägg. Vi har ett stort utbud som passar alla befintliga färgteman och som finns i många djärva och färgglada tryck. Tapeter med vackra mönster, i allmänhet, är särskilt bra för att skapa ett centrum i taket.

blue_marble_mural_on_ceiling

Muralmålning: "Blue Marble Effect" (blå marmoreffekt)

Om du är designmedveten vill du kanske kolla in våra fantastiska marmortapeter. Tillsammans med statementtak är marmor en het inredningstrend för 2018. Kombinera båda trenderna och skapa den ultimata funktionsväggen!

Tapetsering av ett snedtak

Vi vet att tak är en svår fråga, men hur väljer man tapeter till ett snedtak? Först och främst bör du notera att takets form och vinklar kan ge rummet en kram. Tänk därför på eventuella mörka färger i tapeten eftersom för mycket kan överväldiga rummet.

En tapet som den här Carina Nebula tapeten är perfekt för att skapa en mysig hörna, oavsett tid på dygnet. Den mörka bakgrunden med ljusa inslag skapar en perfekt balans för den här typen av rum.

nasa_wallpaper_on_ceiling

Muralmålning:"Carinanebulosan: Stjärnfödelse i extrema förhållanden" från NASA:s samling

Oavsett vilket rum du vill införa denna djärva nya trend i finns det många alternativ som passar din personlighet, stil och eventuella befintliga teman i din inredning. Det är bara att utforska hela vårt utbud av väggmålningar.

Vilken typ av taktapet skulle du dekorera din femte vägg med? Du är välkommen med dina kommentarer i avsnittet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €