4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Bedroom with colour trends with orange and white bedsheets with a wooden headboard

27/09/2022   POSTET AV

Fargetrender 2023

Comfort, wellbeing, biophilia….and just a splash of luxury. Dette er hovedtemaene for interiørdesign i 2023. Som forventet er de nye fargetrendene i hjemmet sterkt påvirket av disse designhistoriene, og hovedfortellingen er hentet fra verden rundt oss. Det jordnære og organiske er hovedtemaene, men vi ser også at noen lysere fargeklatter er på vei inn i rampelyset.

Uansett hvilke fargepaletter som tiltrekker deg neste år, ser det ut til at designverdenen har én eneste agenda: å skape et hjemmekoselig og innbydende rom som får deg til å føle deg på topp. Fra de sjeleberoligende nyansene du finner i urtehagen din og stemningsskapende pastellfarger som umiddelbart skaper en følelse av trygghet, til deilige nøytrale nyanser med avslappende gulltoner - det er så mange følelsesmessig styrkende fargetrender 2023 har i vente.

Her ser vi hvordan du kan utforske disse trendene i hjemmet ditt i året som kommer...

Grønt er fortsatt den ledende trenden

Green floral bedroom wall mural with a white bed and wicker rug

Veggmaleri på bildet: Jasmine

Hvis du er glad i grønne fargetrender, er 2023 nok et år du kan feire denne organiske fargen i hjemmet ditt. Folkene hos Pinterest har gått gjennom alle søkene de siste månedene, og "biophilic bedroom design" var et av søkene som kom øverst, med dobbelt så mange som søkte etter relaterte bilder for inspirasjon.

Det betyr at urteaktige grønnsaker som salvie, oliven og eukalyptus er kommet for å bli. Nei, de har ikke blitt overdrevet. Og ja, de har seriøs holdbarhet. Vi tror ikke at grønne, løvrike tapeter forsvinner med det første, og biofile trykk og mønstre kommer til å være et strålende alternativ for soverommet neste år.

Gjør plass for beroligende blues

Blue watercolour effect landscape in a room with blue and white furniture

Veggmaleri på bildet: Nyanser av blått landskap

Kall det en trend. Kall det en klassiker. Kall det en selvfølge. Kall det hva du vil, men vi er i hvert fall sikre på at denne trenden aldri har forsvunnet. For uansett tiår eller tidsepoke har myke og milde blåtoner alltid vært populære innen interiørdesign. Men i 2023 vil designerne virkelig satse på velvære, gjøre det til en prioritet i konseptene sine og la mental helse ta føringen når det gjelder valg av farger og teksturer.

Hvis du ønsker å innlemme beroligende blåtoner i hjemmet ditt neste år, kan du velge miljøfarger som minner deg om hav, innsjøer, isbreer og atmosfærisk himmel. Blå tapeter kan øyeblikkelig skape ro i et kaotisk rom, noe som gjør dem ideelle for soverom og andre områder i hjemmet der du bruker tid på å slappe av.

Forbered deg på at terrakotta tar over

Orange and brown wall mural in a kids room with grey furniture

Veggmaleri på bildet: Orange Boho

Terrakotta og varme leirefarger kommer til å være overalt i 2023, og vil gjøre kjedelige nøytrale og kremfarger til noe koselig, beroligende og oppløftende på samme tid.

Bare en skvett terrakotta kan gi umiddelbar varme til et kaldt eller sterilt rom. Hvis du liker minimalisme, men trenger litt forandring, kan en dempet, mørk oransje være den perfekte måten å modernisere hjemmet ditt på.

Oransje er ikke bare lykkens og latterens farge i fargepsykologi og fargesymbolikk, den er også god for kreativiteten. Det betyr at den kan få de kreative saftene til å strømme, få deg til å føle deg inspirert og gi deg motivasjon for dagen.

Dypere rød- og oransjefarger har også kommet til.

Red and dusty pink wall mural in a bedroom with white and dark orange bedsheets and a wooden headboard

Foto i veggmaleriet: Ravfargede skyer

Selv om vi liker de urteaktige grønntonene og kystblåfargene, er det også rom for å eksperimentere med dypere, mørkere og mer komplekse paletter. Tenk rustrødt, rødbrunt, skitne plommer og selvfølgelig jordnære oransje toner. Hvis du ønsker å ta terrakottabevegelsen til neste nivå, er disse fargene en god måte å dyppe tærne i vannet på.

Dette 'Amber Clouds' veggmaleriet av Spacefrog Designs er den perfekte kombinasjonen av alle de dype fargetrendene 2023 har å bringe. Og selv om de er mørkere, kantigere og romantiske, er de fortsatt varme, enkle å style og helt tilgjengelige.

Et pift av lavendel kan gjøre hjemmet ditt lysere

Purple marble effect wallpaper in a bedroom with grey and pink bedsheets

Veggmaleri på bildet: Lilla virvel akvarell

WGSN har kåret "Digital Lavender" til årets farge i 2023, og vi gleder oss til å se hvordan denne fargen vil utvikle seg. Fargen beskrives som en nyanse som representerer "velvære og digital eskapisme", og er den perfekte måten å avslutte noen vanvittige år på. Det er mye som har endret seg, fra politisk uro og pandemi til verdens overgang fra kontorarbeid til fjernarbeid.

Elektriske lavendelfarger i interiøret kan gi en følelse av stabilitet og balanse, samtidig som de gjør rommet mer interessant og spennende. Hvis du hater nøytrale farger, er dette fargetrenden du bør ettertrakte neste år.

Luksus kommer i form av gull

Gold and blue living room with a gold and blue wallpaper with gold and grey furniture

Veggmaleri på bildet: Ornamental Tiger Blue

Finn frem gulldetaljene fra hyllene - 2023 kommer til å bli året da vi feirer luksusdetaljene igjen! Kombiner gull med marineblått, og du har en kraftfull kombinasjon som vil slå knockout på gjestene dine. Blått og gull er en ekte klassiker, og jo mørkere blått, desto mer sofistikert blir hjemmet ditt.

Dette veggmaleriet 'Ornamental Tiger Blue' av Andrea Haase har et visuelt slag, og løfter interiørestetikken din ved å legge til en eksklusiv finish. Hvis du er på utkikk etter en måte å omfavne fargetrendene i 2023 på, samtidig som du holder det voksent og sofistikert, kan du velge tapeter med innslag av gull.

Våg å gå i mørke med hybridgrønt

Dark green panelling effect wallpaper with a white couch and gold accessories

Veggmaleri på bildet: Mørkegrønne paneler

Etter hvert som biofilosofien får stadig større innpass i innredningen, er det naturlig å se etter ulike varianter av grønt. Milde grønnfarger er populære, spesielt på soverommet, men også mørkere, mørkere og mer mystiske grønnfarger er velkomne.

Mørk turkis, blågrønne hybrider, skitten salvie og grågrønne farger som minner om vintervann i en dam, kan være en mye mer tidløs måte å dekorere på. Denne nyansen av grønt går head to head med marineblå i kampen om raffinement, og dette 'Dark Green Panels'-tapetet gir deg den ultimate overdådige finishen til enhver stue eller spisestue.

Forvent solrikere fargetrender i 2023

Big, yellow floral wallpaper in a living room with grey furniture and muted gold cushions

Veggmaleri på bildet: Morgenstråling

En annen farge vi gleder oss til å se, er varm, myk og oppløftende gul. Den kommer i kjølvannet av den varme nøytrale trenden, med gylne fargetoner i sentrum, og tilfører litt optimisme etter noen tøffe år.

Hvis du ønsker en enkel måte å utforske gull- og gulfarger i hjemmet på, kan du prøve å tilføre blomstermønster til et ellers monokromatisk rom. Fargeinnsprøytningen vil varme opp rommet og gjøre det til et koselig, komfortabelt og innbydende område for hele familien.

Hvilken av disse fargetrendene er din favoritt? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor...

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €