4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Ekspertråd - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Bold-wallpaper-with-light-wooden-flooring

10/03/2017   POSTET AV

[Ekspertråd] Hvordan matche tapet med gulv som en proff

Match tapetet med gulvet ditt som en proff!

Vegger og gulv er uten tvil de to viktigste valgene når du innreder et rom, og de kan endre rommets utseende fullstendig - så det er viktig å tenke nøye gjennom disse elementene når du innreder et rom. I denne artikkelen gir vi deg en rekke tips og råd om interiørdesign, slik at du også kan matche tapet og gulv som en profesjonell.

Valg av farget tapet

Som med alt som har med design å gjøre, bør du la deg inspirere av fargevalget. Tenk over hvilke hovedfarger du ønsker å bruke i rommet; vil du ha varmere eller kjøligere farger, eller vil du blande de to?

wine cellar mural in dining room

Veggmaleri : 'Vinkjeller' - For tregulv, sjekk ut Flooringrepublic

Det er viktig at fargene du velger utfyller hverandre, slik at du unngår fargekollisjoner og gir rommet et profesjonelt uttrykk. Hvis du trenger en hjelpende hånd når det gjelder fargematching eller for å finne ut om bestemte nyanser er å regne som varme eller kjølige farger, kan du med fordel bruke et fargehjul.

Tenk på innredningen

Med mindre du starter helt fra bunnen av, er det sannsynlig at du allerede har en eksisterende innredning i rommet, noe som kan påvirke interiørvalgene dine. Identifiser fargene på tilbehøret og møblene dine, og tenk over hvordan disse vil se ut sammen med tapet og gulv. Hvis innredningsfargen din først og fremst er kjølig, vil mørkere gulv og vegger gi fargen en iøynefallende kontrast. Dette kan gjøre underverker sammen med lysere aksentfarger som oransje eller aqua.

Et populært konsept er å matche en innredningsfarge med en aksentfarge på veggene. Hvis du for eksempel har en rosa aksentfarge i innredningen og tilbehøret, kan du matche denne med de subtile rosa tonene i et hovedsakelig nøytralt tapet. Kombinert med et mørkt heltregulv får du en stilig og profesjonell finish.

Neutral-wallpaper-with-dark-wooden-flooring

Veggmaleri: 'Sommereng - Sepia'

Se for deg stilen din

Uansett om stilen din er vintage eller moderne, bør du tenke over hvordan estetikken din passer sammen med tapet og gulv. Tenk over hvilke stiler som er gjennomgående i hjemmet ditt, og hvilke farger du allerede bruker. Kontinuitet i hele hjemmet gir et "profesjonelt" inntrykk, særlig i mindre boliger. I større hjem kan du blande stilarter i ulike rom uten at det profesjonelle uttrykket går tapt. Dette sikrer at gulv, vegger og innredning fortsatt passer sammen i hver stil. Hvis du vil være dristig med stilen din, er "Brasil" en populær interiørtrend i år. Så hvorfor ikke kombinere naturlige gulv som bambus eller eik med et eksotisk tapet for å skape et unikt og levende rom i hjemmet ditt.

Exotic-wallpaper-with-natural-wooden-flooring

Veggmaleri: 'Green Palms' - For mørke heltregulv, gå til Flooringrepublic

Tenk kreativt

Når det gjelder innredning, oppfordrer vi deg til å være så kreativ som mulig. Ja, det er visse designprinsipper du bør ha i bakhodet når du innreder, men hjemmet ditt skal utstråle "deg". Det finnes ingen bedre måte å få deg til å føle deg hjemme på enn å innrede rommet ditt, inkludert vegger og gulv, på en måte som fremhever din personlighet. Så hvorfor ikke få det dristige veggmaleriet du vurderte, eller variere med et malt tregulv? Profesjonelle interiørarkitekter gjenspeiler tross alt sin egen personlighet i arbeidet sitt, og det bør du også gjøre.

Bold-wallpaper-with-painted-wooden-flooring

Veggmaleri: "Graffiti - digitalisert

Hvis du vurderer å pusse opp og skifte tapet og/eller gulvbelegg, kan det være vanskelig å se for seg ideene dine i hjemmet ditt. Følg guiden vår og match vegger og gulv slik at du kan innrede som en proff og holde hjemmet ditt friskt.

Flooringrepublic er en landsdekkende forhandler av tregulv i Storbritannia. Med mange butikker i Wales og England selger Flooringrepublic ikke bare mange forskjellige typer tregulv, de produserer også sine egne massive og konstruerte tregulv og kjøper inn sine egne materialer. Gå til flooringrepublic.co.uk for å se det store utvalget.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Pearl Fulton

03/08/2022

Great article and it is really useful, keep up the good work. 

Rachael @ Wallsauce

03/08/2022

Hi Pearl, thank you for your comment! We are glad you liked our article!

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €