4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
pirate-wall-mural-in-childrens-bedroom

08/10/2018   POSTET AV

10 Veggmalerier for barnas soverom

Barnerommet er mer enn bare et sted å sove. Det er et sted å leke, fantasere, drømme og skape. Og selvfølgelig til å ta seg en lur når de er utslitt!

Enten det er et barnerom, deres første "ordentlige" soverom eller en tenårings gjemmested, kan du virkelig ha det gøy og tilføre barnerommet massevis av personlighet. Og en av våre favorittmåter å gjøre dette på er å bruke tapeter til barn.

Originale, unike og i stand til å forvandle ethvert rom fra en fantasiskog til et fantastisk sci-fi-bylandskap, veggmalerier er et fantastisk kreativt alternativ til maling eller tapet, og ser mye mer imponerende ut enn oppklistrede plakater!

Så uten videre, her er 10 veggmaleriideer for barnerom for å få deg inspirert ...

Discover-our-top-10-wall-mural-for-childrens-bedrooms

Veggmaleri av pirater ved sjøen

Perfekt for alle barn som elsker å leke sjørøvere! Dette vil gi rommet ditt et morsomt nautisk tema, komplett med et veggmaleri av et sjørøverskip, en strålende sol, havets bølger og til og med noen haier!

pirate-mural-in-kids-room

Ta en tur ut i verdensrommet med dette veggmaleriet!

Gå ut i verdensrommet med dette imponerende bildet fra vår tapetkolleksjon for rom og raketter for barn! Med vakre, fargerike kunstverk av hver planet og deres individuelle baner, samt mange glitrende stjerner, asteroider og mer, er dette veggmaleriet ideelt for spirende romelskere.

space-mural-in-kids-bedroom

Fototapet av isslott som passer for en eventyrprinsesse

For alle som elsker snø! Bli ført bort i dette surrealistiske vinterlige ispalasset, komplett med søte isbjørner! Dette fantasy-veggmaleriet vil være en flott vegg for alle soverom med "Frozen" -tema, og vi tror at de små vil føle seg som eventyrprinsesser og prinser med dette å våkne opp til hver morgen!

ice-castle-mural-in-girls-bedroom

Tegneseriekart over verden som veggmaleri

Denne funky tegneserietegningen av verdenskartet viser deg ikke bare hvor alt er - den gir deg også et innblikk i de ikoniske severdighetene og lydene fra forskjellige steder rundt om i verden! Kartmalerier for barn - fra Eiffeltårnet til Big Ben - er en morsom måte å planlegge fremtidige reiser på eller rett og slett lære mer om verden på.

childrens-map-mural-in-bedroom

Fototapeter med jungeldyr

Dette fototapetet med jungeltema er for både små og store dyreelskere, og inneholder vennlige tegneseriedyr som barnet kan lære om og vokse opp med. Tapetet inneholder alt fra sjiraffer, elefanter, gorillaer og løver til dyr som barnet ditt kanskje ser ute, som kaniner og ekorn. Det er perfekt for å skape et kjønnsnøytralt barnerom.

animal-mural-in-playroom

Fototapet med fargeblyanter for å få frem kreativiteten

Få frem den kreative siden hos barnet ditt med dette tapetet med fargeblyanter. En flott måte å vise frem en blanding av farger på, og hvis barnet ditt elsker å tegne og male, vil dette veggmaleriet bli verdsatt av dem! Dette veggmaleriet er også en fantastisk idé for hjemmekontoret ditt.

coloured-pencils-wall-mural

Enkelt og minimalistisk veggmaleri av varmluftsballonger

Har du lyst på noe fargerikt, men ikke for overveldende? Vi elsker virkelig sjarmerende og minimalistisk veggmaleri av luftballonger som svever gjennom himmelen, med myke hvite skyer og en og annen fugl! Det er en veldig rolig og beroligende følelse av dette designet, så det ville være en flott designidee for en barnehage.

hot-air-balloon-mural-in-childrens-bedroom

London-inspirert tapet med mønster

London er absolutt et spennende og inspirerende sted å besøke - uansett hvor ung eller gammel du er! Vår samling av veggmalerier med London-tema fanger opp all byens liv og energi - fra den ikoniske "Mind the Gap"-meldingen til Big Ben og Union Jack. Velg mellom en rekke stiler - fra finurlige veggmalerier i popkunststil til morsomme og funky tegneseriekart over favorittattraksjonene dine i byen!

patterned-london-murall-in-kids-bedroom

Fototapet under havet

Lys opp soverommet til barnet ditt med en undervannsvisning av fargerike koraller og fascinerende tropisk fisk. Dette er bare ett av veggmaleriene fra sjølivet som er tilgjengelig på Wallsauce, og vi elsker hvordan det transporterer deg til en helt ny verden.

sealife-mural-in-boys-bedroom

Gå videre til vårt utvalg av tapetmalerier for barn for å finne det perfekte designet. Hvis du likte dette blogginnlegget, kan du også like innlegget vårt om ideer til guttens soverom som han vil elske. Alternativt vil vi gjerne høre kommentarene dine nedenfor om hvordan du lager et fantastisk lekerom, soverom eller barnehage!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Ariane

21/06/2019

This was awesome. Thank you.

Wallsauce.com

21/06/2019

Thanks Ariane! Glad you liked it :)

Alexander Frederick

11/01/2021

Nice Blog

Amy @ Wallsauce

11/01/2021

Hi Alexander! Thank you! :) For more information on children’s wallpaper ideas, please visit - https://www.wallsauce.com/blog/childrens-wallpaper-by-adrian-chesterman

Alexander Frederick

22/01/2021

Nice One!!

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €