4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
office-design-ideas

14/11/2016   POSTET AV

Bli kvitt kjedelig kontorinnredning

En fersk undersøkelse utført av kontormøbelforhandleren Steelcase konkluderte med at bare 11 % av kontoransatte er "svært fornøyde" med arbeidsmiljøet sitt. Dette manglende engasjementet koster økonomien milliarder!

Kontorinnredningen har den siste tiden utviklet seg, og kjedelige kontorer er i ferd med å bli en saga blott. Selskaper som Google går foran og forvandler bedriftskontorene sine til eventyrland. De har brukt milliarder av dollar på å installere svømmebasseng, klatrevegger og fotballbaner i kontorlokalene sine.

En forbedring av arbeidsplassen kan ha en dramatisk effekt på personalets produktivitet og sikre at de ansatte ikke havner blant de 89 % misfornøyde arbeidstakerne. Du trenger imidlertid ikke å gå like langt som Google for å forbedre arbeidsmiljøet.

Et kontor med utsikt

Ingen vinduer? Ikke noe problem!

Våre veggmalerier i bybildet er blant våre mest etterspurte design for kontorinnredning. Ikke bare kan de gi en illusjon av dagslys og gjøre arbeidsplassen lysere, de kan også inspirere og bokstavelig talt få deg til å føle deg på toppen av verden!

Chicago mural in home office

Å holde tritt med millenniumsgenerasjonen

La oss fokusere på millenniumsgenerasjonen et øyeblikk. De er tross alt generasjonen som overtar majoriteten av våre kontoransatte! Ifølge Forbes har ikke millenniumsgenerasjonen like lange arbeidskontrakter som de eldre generasjonene. De sier at de binder seg til jobben sin i rundt to år, i motsetning til generasjon X (de som er født mellom 1960 og 1980), som binder seg til jobben i rundt fem år, og babyboomerne i sju år.

Millenniumsgenerasjonen ser på jobben som mer enn en lønnsslipp - de er på jakt etter balanse mellom jobb og privatliv og en jobb som er en opplevelse. Så hvordan innreder du et kontor som passer dem?

Murstein er trendy og passer utmerket til kontorer i urbane områder. Vi har en hel bunke (ordspill ment) med mursteinmalerier i forskjellige farger som passer til eksisterende innredning.

brick wallpaper in office

Et annet forslag for å holde kontorinnredningen ung er å legge til et abstrakt mønster. I kolleksjonen vår fra Twisted Pixels Illustration finner du alt fra virkelig utradisjonelle design til mer avdempede, dekorative mønstre som tilfører farge og dimensjon til arbeidsområdet ditt.

office decor idea

Et pust av frisk luft på kontoret

Veggmalerier i skog og mark er et annet populært ønske for kommersielle lokaler. De kan bringe naturen inn i lokalet og gi kontoret en følelse av dybde og romlighet.

woodland mural in office design idea

Feire virksomheten din med innredning

Ikke bare har vi et vell av veggmalerier for å livne opp kjedelig kontorinnredning, vi har også mange temaveggmalerier som kan passe din virksomhet. Fra kaffebønner til musikkinstrumenter, bare søk etter ønsket bilde, og hvis du ikke finner det du leter etter, kan du laste opp ditt eget bilde og gjøre det om til et veggbelegg!

twitter wall mural

Vi vil gjerne se forvandlingen av kontoret ditt! Legg igjen tipsene dine nedenfor, så deler vi de beste på LinkedIn.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Craig

31/03/2017

Wow! Some great ideas here.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €