Laget for å måle tapetmalerier

GRATIS levering * om 3 til 5 arbeidsdager

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4,8 / 5,0
Down arrowNorway
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du i å akseptere bruken av våre informasjonskapsler. Finn ut mer her Jeg er enig

Intervjuer - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådintervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
The-Tiny-Garden

3. APRIL 2018   POSTET AV

En samtale med ... The Tiny Garden

Gravlagt i en vakker hage i Haarlem, finner du mønsterillustratøren, Maria Vashchuk som skaper fantastiske kunstverk. Opprinnelig en fungerende psykolog i Ukraina, var det ikke før Maria flyttet til Nederland sammen med mannen sin at hun ga sin kreative teft en ny sjanse. Siden den gang har The Tiny Garden laget mønstre til å pryde innpakningspapir, tekstiler og klær.

I dette eksklusive intervjuet vil vi gi deg et innblikk i de fantastiske veggmaleriene opprettet av The Tiny Garden som inneholder funksjonen i design tapetkolleksjon.

 

Kan du fortelle meg litt om hvordan du har blitt illustratør?

Jeg har alltid likt illustrasjon. Jeg leste bøker om illustratører; Jeg fulgte designere på nettet, jeg ville tegne og skape morsomme karakterer. Jeg drømte om å satse på en kreativ karriere, men jeg var ikke illustratør før for litt mer enn ett år siden.

For fem år siden bestemte mannen min og jeg meg for å flytte til Nederland fra Ukraina. Jeg studerte psykologi og jobbet som psykolog tilbake i Kiev. Jeg elsket det veldig. Men når du er psykolog, betyr det at arbeidet ditt er sted og språk koblet sammen (jeg jobbet som konsulent). På det tidspunktet forsto jeg at jeg kunne gi min kreative innsats en ny sjanse og prøve å bygge en ny karriere fra ingenting. Så jeg gikk på Art School i Amsterdam i fire år for å lære å tegne og male, forstå farger og bruk av forskjellige materialer. Samtidig tok jeg alle kursene jeg kunne finne på nettet om illustrasjon, bruk av forskjellige Adobe-programmer og overflatemønsterdesign. Det var et spennende eventyr, og jeg er glad jeg gjorde det. Nå kan jeg si at jeg er illustratør og jeg er uendelig takknemlig til mannen min for støtten hans i løpet av karrieren.

 

Hva inspirerer kunstverkene dine?

Jeg elsker å gå til utstillinger til gallerier og museer. Jeg elsker botaniske hager og naturmuseer, dyrehager og akvarier. Dette er utmerkede motivkilder for mitt mønsterdesignarbeid. Jeg elsker hagen min - det er alltid noe grønt der.

Forrige sesong plantet jeg mange vinterplanter, så jeg kan se noe vakkert gjennom vinduet på atelieren min nesten hele året. Det varmer hjertet mitt.

Jeg elsker å reise, selvfølgelig. Noen ganger drar jeg på ferie med vennene mine fra Kunstskolen. Vi tegner mye, besøker forskjellige steder, og bare å se hverandres arbeid er så inspirerende! Jeg kommer alltid hjem med masse nye ideer og inspirasjon.

Mallorca-sketch

Maria skisser på Mallorca

 

Hvem er din påvirkning?

Jeg elsker arbeidet til Matisse. Jeg så en imponerende utstilling i Amsterdam for noen år siden, og den inspirerte meg mye. Jeg tror han ikke bare var en stor artist, men også en utmerket designer.

Jeg elsker de intrikate blomsterdesignene til William Morris. Jeg har noen få bøker med mønstrene hans, og jeg elsker å granske dem på jakt etter fargekombinasjoner, spennende formblanding og innsetting av dyr i blomsterdesign.

 

Du nevnte at du elsker å reise, hvor er din favorittdestinasjon i verden?

Vel, når jeg går et sted, tenker jeg wow - dette er stedet! For to år siden dro jeg for eksempel med en gruppe kunstnervenner til Brittany, Frankrike. Det hadde et fantastisk landskap: bergartene, strandkanten var utrolig. Det var nesten ingen mennesker.

Vi møtte en gruppe lokale hunder (som 8-10 store og små), og i noen dager fulgte de oss uansett hvor vi gikk. Det var så morsomt! De klatret opp sammen med oss, satt sammen med meg mens jeg malte og fulgte oss hjem.

Brittany-dogs_Maria-Vashchuk

Jeg er en jente i byen, så for meg var det utrolig å være omgitt av så mye natur. Eierne av huset der vi bodde hadde en alpakka kalt Ernesto. Hodet hans dukket alltid opp fra busken når vi diskuterte verkene på kvelden, og det fikk oss til å le så mye! Jeg tror det ikke bare er stedet som gjør en opplevelse uforglemmelig, men alt sammen - miljø, lokale dere møter, og selvfølgelig menneskene dere reiser med.

 

Hva er ditt favorittstykke fra veggmaleriets samling?

Jeg elsker dinosaurer mye. Jeg har opprettet dem etter at jeg besøkte naturmuseet i Frankfurt, Tyskland. Det var skjelettene til de dype, massive, forhistoriske skapningene som inspirerte meg mye. Fra barndommen min husket jeg at da jeg gikk til bestemors hus, hadde hun en stor samling sovjetiske encyklopedier. Den med illustrasjoner av dinosaurer var favoritten min.

dinosaurs-mural-by-Maria

Veggmaleri: 'Dinosaurs' av The Tiny Garden

 

Hvorfor valgte du disse brikkene for din veggmaleri-samling?

Jeg tror fordi det er favorittene mine. De er plukket ut fra forskjellige kolleksjoner, men jeg tror de gir god oversikt over hva jeg designer. Jeg liker at Wallsauce-veggmalerietsamling presenterer mine eldre og nyeste design.

Jeg ønsket også å ha både blomster- og dyredesign i kolleksjonen fordi det er to hovedkategorier jeg elsker å lage.

 

Hvilke rom ser du veggmaleriene som blir installert?

Dinosaurer, rever og vannmeloner ville vært nydelige på veggene i et barnerom. Jeg ser blomster på soverommet eller ved siden av trappen. Jeg har bakgrunnsbilde ved siden av trappen hjemme - det gir så mye "hjemme" følelse.

watermelon-mural-by-Maria

Veggmaleri: 'Water Melon' av The Tiny Garden

 

Hva er ditt favoritt rom i hjemmet ditt?

Vi flyttet akkurat til et nytt hus i fjor sommer. Jeg designet alle rommene, så det er et vanskelig spørsmål! Jeg elsker stuen min fordi det er et samlingssted for familien min, og jeg liker å invitere venner til middag og snakke med dem der. For meg er det et sted med god energi. Og selvfølgelig, jeg elsker atelieret mitt. Det blir rotete der til tider, men det har utsikt til hagen min og mye nordlys - alt jeg trenger å jobbe.

 

Hva ville det bety for deg å se veggmaleriene dine stolte av noens hjem eller arbeidsplass?

Jeg tror at når noen liker designet ditt, og de bestemmer seg for å legge det på veggene i huset eller arbeidsområdet deres - er det en stor ære for meg som designer. Det ville gjøre meg veldig glad.

spring-blossom-mural-by-Maria

Veggmaleri: 'Spring Blossom' av The Tiny Garden

 

Har du noen tips til den håpefulle illustratøren?

Jeg tror det er avgjørende for illustratøren å tegne så mye de kan, tegne forskjellige motiver ikke bare på datamaskinen, men også for hånd fra observasjonen. Noen ganger kan uventede fag føre til å skape spennende arbeid.

Hvis du lager barnas design, er det viktig å være litt selv og ha det moro med pennen. For meg, illustrasjon og design handler det om å ha det gøy!

Brittany

Maria skisser i Bretagne

 

Gå videre til Tiny Gardens veggmaleri-samling  for å se Marias vakre design.

 

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvern

Få nyheter!

Hold deg foran spillet med de siste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Velg din valuta

Australia  Australia $New Zealand  New Zealand $Canada  Canada $Norway  Norge KrDenmark  Danmark KrPortugal  Portugal €Europe  Europa €Spain  Spania €Finland  Finland €Sweden  Sverige KrFrance  Frankrike €UAE  UAE $Germany  Tyskland €United Kingdom  UK £Italy  Italia €United States  USA $The Netherlands  Nederland €