Laget for å måle tapetmalerier

Rask GRATIS levering *

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4.8 / 5.0
Down arrowNorway
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du å akseptere bruken av informasjonskapslene våre. Finn ut mer her Jeg er enig

Intervjuer - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
The-Tiny-Garden

3. APRIL 2018   POSTET AV

En samtale med ... The Tiny Garden

Begravet i en vakker hage i Haarlem, finner du mønsterillustratør, Maria Vashchuk, som skaper fantastiske kunstverk. Opprinnelig jobbet psykolog i Ukraina, det var ikke før Maria flyttet til Nederland med mannen sin at hun ga sin kreative stil en ny sjanse. Siden den gang har The Tiny Garden skapt mønstre for å pynte innpakningspapir, tekstiler og klær.

I dette eksklusive intervjuet vil vi gi deg et innblikk i de fantastiske veggmaleriene opprettet av The Tiny Garden som er med i vår design tapet samling.

 

Kan du fortelle meg litt om hvordan du har blitt illustratør?

Jeg har alltid likt illustrasjon. Jeg leste bøker om illustratører; Jeg fulgte designere på nettet, jeg ønsket å tegne og lage morsomme karakterer. Jeg drømte om å forfølge en kreativ karriere, men jeg var ikke illustratør før for litt mer enn ett år siden.

For fem år siden bestemte mannen min og jeg oss for å flytte til Nederland fra Ukraina. Jeg studerte psykologi og jobbet som psykolog tilbake i Kiev. Jeg elsket det veldig. Men når du er psykolog, betyr det at arbeidet ditt er sted og språk forbundet (jeg jobbet som konsulent). På det tidspunktet forsto jeg at jeg kunne gi min kreative innsats en ny sjanse og prøve å bygge en ny karriere fra ingenting. Så jeg gikk på Art School i Amsterdam i fire år for å lære å tegne og male, forstå farger og bruk av forskjellige materialer. Samtidig tok jeg alle kursene jeg kunne finne på nettet om illustrasjon, bruk av forskjellige Adobe-programmer og design av overflatemønster. Det var et spennende eventyr, og jeg er glad jeg gjorde det. Nå kan jeg si at jeg er illustratør, og jeg er uendelig takknemlig til mannen min for hans støtte i løpet av karrieren min.

 

Hva inspirerer kunstverket ditt?

Jeg elsker å gå på utstillinger til gallerier og museer. Jeg elsker botaniske hager og naturmuseer, dyreparker og akvarier. Dette er gode kilder til motiver for mønsterdesignarbeidet mitt. Jeg elsker hagen min - det er alltid noe grønt der.

Forrige sesong plantet jeg mange vinterplanter, så jeg kan se noe vakkert gjennom vinduet på atelieret mitt nesten hele året. Det varmer hjertet mitt.

Jeg elsker å reise, selvfølgelig. Noen ganger drar jeg på ferie med vennene mine fra Kunstskolen. Vi tegner mye, besøker forskjellige steder, og bare å se hverandres arbeid er så inspirerende! Jeg kommer alltid hjem med mange nye ideer og inspirasjon.

Mallorca-sketch

Maria skisser på Mallorca

 

Hvem har du innflytelse på?

Jeg elsker Matisse. Jeg så en imponerende utstilling i Amsterdam for noen år siden, og den inspirerte meg veldig. Jeg tror han ikke bare var en stor kunstner, men også en utmerket designer.

Jeg elsker de intrikate blomsterdesignene til William Morris. Jeg har noen få bøker med mønstrene hans, og jeg elsker å granske dem på jakt etter fargekombinasjoner, spennende formblanding og innsetting av dyr i blomsterdesign.

 

Du nevnte at du elsker å reise, hvor er ditt favorittmål i verden?

Vel, når jeg går et sted, tenker jeg wow - dette er stedet! For eksempel, for to år siden dro jeg med en gruppe kunstnervenner til Brittany, Frankrike. Det hadde et fantastisk landskap: steinene, sjøkysten var utrolige. Det var nesten ingen mennesker.

Vi møtte en gruppe lokale hunder (som 8-10 store og små), og i noen dager fulgte de oss uansett hvor vi gikk. Det var så morsomt! De klatret opp steinene med oss, satt sammen med meg mens jeg malte og fulgte oss hjem.

Brittany-dogs_Maria-Vashchuk

Jeg er en byjente, så for meg var det utrolig å være omgitt av så mye natur. Eierne av huset der vi bodde hadde en alpakka kalt Ernesto. Hodet hans dukket alltid opp fra bushen når vi diskuterte verkene om kvelden, og det fikk oss til å le så mye! Jeg tror det ikke bare er stedet som gjør en opplevelse uforglemmelig, men alt sammen - miljø, lokalbefolkningen du møter, og selvfølgelig menneskene du reiser med.

 

Hva er favorittstykket ditt fra veggmaleriene?

Jeg elsker dinosaurer mye. Jeg har skapt dem etter at jeg besøkte naturmuseet i Frankfurt, Tyskland. Det var skjelettene til de dype, massive forhistoriske skapningene som inspirerte meg mye. Fra barndommen husket jeg at da jeg dro til bestemorens hus, hadde hun en stor samling av sovjetiske leksikon. Den med illustrasjoner av dinosaurer var min favoritt.

dinosaurs-mural-by-Maria

Veggmaleri: 'Dinosaurs' av The Tiny Garden

 

Hvorfor valgte du disse brikkene til veggmaleriesamlingen din?

Jeg tror fordi det er favorittene mine. De er plukket fra forskjellige samlinger, men jeg synes de gir en god oversikt over hva jeg designer. Jeg liker at Wallsauce-veggmaleriskolleksjonen min presenterer mine eldre og nyeste design.

Jeg ønsket også å ha både blomster- og dyredesign i samlingen fordi det er to hovedkategorier jeg elsker å lage.

 

Hvilke rom ser du at veggmaleriene blir installert?

Dinosaurer, rever og vannmeloner ville være deilig på veggene i et barnerom. Jeg ser blomster på soverommet eller ved siden av trappen. Jeg har tapet ved siden av trappen hjemme hos meg - det gir så mye "hjemme" -følelse.

watermelon-mural-by-Maria

Veggmaleri: 'Water Melon' av The Tiny Garden

 

Hva er ditt favorittrom hjemme hos deg?

Å, vi flyttet nettopp til et nytt hus i fjor sommer. Jeg designet alle rommene, så det er et vanskelig spørsmål! Jeg elsker stuen min fordi det er et samlingssted for familien min, og jeg inviterer venner på middag og har en samtale med dem der. For meg er det et sted med god energi. Og selvfølgelig elsker jeg atelieret mitt. Det blir rotete der til tider, men det har utsikt til hagen min og mye nordlys - alt jeg trenger for å jobbe.

 

Hva vil det bety for deg å se veggmaleriene dine være stolte av noens hjem eller arbeidsplass?

Jeg tror at når noen liker designet ditt og de bestemmer seg for å legge det på veggene i huset eller arbeidsområdet - er det en stor ære for meg som designer. Det ville gjøre meg veldig glad.

spring-blossom-mural-by-Maria

Veggmaleri: 'Spring Blossom' av The Tiny Garden

 

Har du noen tips til den håpefulle illustratøren?

Jeg synes det er avgjørende for illustratøren å tegne så mye de kan, tegne forskjellige emner ikke bare på datamaskinen, men også for hånd fra observasjonen. Noen ganger kan uventede emner føre til å skape spennende arbeid.

Hvis du lager barns design, er det viktig å være litt barn selv og ha det gøy med pennen. For meg handler illustrasjon og design om å ha det gøy!

Brittany

Maria skisser i Bretagne

 

Gå videre til The Tiny Garden's veggmaleri samling å se Marias vakre design.

 

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg foran spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett til innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Velg valutaen din

Australia Australia $New Zealand New Zealand $Canada Canada $Norway Norge KrDenmark Danmark KrPortugal Portugal €Europe Europa €Spain Spania €Finland Finland €Sweden Sverige KrFrance Frankrike €UAE UAE $Germany Tyskland €United Kingdom UK £Italy Italia €United States USA $The Netherlands Nederland €