Lavet til at måle tapetmalerier

Hurtig GRATIS levering *

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4,8 / 5,0
Down arrowDenmark
Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du at bruge vores cookies. Find ud af mere her Jeg er enig

Interviews - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrendHvordanRigtige huseEkspertrådInterviewsAndet
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
The-Tiny-Garden

3. APRIL 2018   SENDT AF

En samtale med ... Den lille have

Begravet i en smuk have i Haarlem finder du mønsterillustrator, Maria Vashchuk, der skaber vidunderlige kunstværker. Oprindeligt arbejdende psykolog i Ukraine, var det først, før Maria flyttede til Holland sammen med sin mand, at hun gav sin kreative flair en ny chance. Siden da har The Tiny Garden skabt mønstre til at pryde indpakningspapir, tekstiler og beklædning.

I dette eksklusive interview giver vi dig et indblik i de fantastiske vægmalerier, der er oprettet af The Tiny Garden, der er udstyret i vores designer tapetkollektion.

 

Kan du fortælle mig lidt om, hvordan du er blevet illustratør?

Jeg har altid set illustration. Jeg læste bøger om illustratører; Jeg fulgte designere online, jeg ville tegne og skabe sjove figurer. Jeg drømte om at forfølge en kreativ karriere, men jeg var ikke illustratør før for lidt mere end et år siden.

For fem år siden besluttede min mand og jeg at flytte til Holland fra Ukraine. Jeg studerede psykologi og arbejdede som psykolog tilbage i Kiev. Jeg elskede det meget. Men når du er psykolog, betyder det, at dit arbejde er sted og sprog forbundet (jeg arbejdede som konsulent). På det tidspunkt forstod jeg, at jeg kunne give min kreative indsats en anden chance og forsøge at opbygge en ny karriere fra intet. Så jeg gik på Art School i Amsterdam i fire år for at lære at tegne og male, forstå farver og brug af forskellige materialer. På samme tid tog jeg alle de kurser, jeg kunne finde online om illustration, brug af forskellige Adobe-programmer og overflademønsterdesign. Det var et spændende eventyr, og jeg er glad for, at jeg gjorde det. Nu kan jeg sige, at jeg er illustratør, og jeg er uendelig taknemmelig for min mand for hans støtte i løbet af min karriere.

 

Hvad inspirerer dit kunstværk?

Jeg elsker at gå til udstillinger til gallerier og museer. Jeg elsker botaniske haver og naturmuseer, zoologiske haver og akvarier. Det er fremragende kilder til motiver for mit mønsterdesignarbejde. Jeg elsker min have - der er altid noget grønt der.

Sidste sæson plantede jeg en masse vinterplanter, så jeg kan se noget smukt gennem vinduet på mit atelier næsten hele året rundt. Det varmer mit hjerte.

Jeg elsker selvfølgelig at rejse. Nogle gange går jeg på ferie med mine venner fra Kunstskolen. Vi tegner meget, besøger forskellige steder, og bare at se hinandens arbejde er så inspirerende! Jeg kommer altid hjem med masser af nye ideer og inspiration.

Mallorca-sketch

Maria tegner på Mallorca

 

Hvem er din indflydelse?

Jeg elsker Matisses arbejde. Jeg så en imponerende udstilling i Amsterdam for et par år siden, og den inspirerede mig meget. Jeg tror, han ikke kun var en stor kunstner, men også en fremragende designer.

Jeg elsker William Morris 'intrikate blomsterdesign. Jeg har et par bøger med hans mønstre, og jeg elsker at undersøge dem på udkig efter farvekombinationer, spændende formblanding og indsættelse af dyr i blomsterdesign.

 

Du nævnte, at du elsker at rejse, hvor er din yndlingsdestination i verden?

Nå, når jeg går et sted, tror jeg wow - dette er stedet! For to år siden tog jeg for eksempel med en gruppe kunstnervenner til Bretagne, Frankrig. Det havde et fantastisk landskab: klipperne, strandkanten var alle utrolige. Der var næsten ingen mennesker.

Vi mødte en gruppe lokale hunde (som 8-10 store og små), og i få dage fulgte de os, uanset hvor vi gik. Det var så sjovt! De besteg klipperne med os, sad med mig, mens jeg malede og ledsagede os hjem.

Brittany-dogs_Maria-Vashchuk

Jeg er en bypige, så for mig var det utroligt at være omgivet af så meget natur. Ejerne af huset, hvor vi boede, havde en alpakka kaldet Ernesto. Hans hoved dukkede altid op fra bushen, da vi diskuterede værkerne om aftenen, og det fik os til at grine så meget! Jeg tror, det ikke kun er det sted, der gør en oplevelse uforglemmelig, men alle sammen - miljø, lokale, du møder, og selvfølgelig folk, du rejser med.

 

Hvad er dit yndlingsstykke fra din vægmaleri-samling?

Jeg elsker dinosaurer meget. Jeg har oprettet dem, efter at jeg besøgte naturmuseet i Frankfurt, Tyskland. Der var skeletterne fra de dybe, massive, forhistoriske væsener, der inspirerede mig meget. Fra min barndom huskede jeg, at da jeg gik til min bedstemors hus, havde hun en stor samling af sovjetiske encyklopædier. Den med illustrationer af dinosaurier var min favorit.

dinosaurs-mural-by-Maria

Vægmaleri: 'Dinosaurs' af The Tiny Garden

 

Hvorfor valgte du disse stykker til din vægmaleri-samling?

Jeg tror, fordi det er mine foretrukne. De er valgt fra forskellige samlinger, men jeg synes, de giver et godt overblik over, hvad jeg designer. Jeg kan godt lide, at min Wallsauce-vægmaleri-kollektion præsenterer mine ældre og nyeste designs.

Jeg ville også have både blomster- og dyredesign i kollektionen, fordi det er to hovedkategorier, jeg elsker at skabe.

 

Hvilke værelser ser du murmalerierne blive installeret?

Nå, dinosaurer, ræve og vandmeloner ville være dejlige på væggene i et børneværelse. Jeg ser blomster i soveværelset eller ved siden af trappen. Jeg har tapet ved siden af trappen i mit hus - det giver så meget 'hjemme' følelse.

watermelon-mural-by-Maria

Vægmaleri: 'Vandmelon' af The Tiny Garden

 

Hvad er dit yndlingsværelse i dit hjem?

Åh, vi er lige flyttet til et nyt hus sidste sommer. Jeg designede alle værelser, så det er et svært spørgsmål! Jeg elsker min stue, fordi det er et samlingssted for min familie, og jeg kan lide at invitere venner til middag og have en samtale med dem der. For mig er det et sted med god energi. Og selvfølgelig elsker jeg mit atelier. Det bliver rodet der til tider, men det har udsigt til min have og meget nordlys - alt hvad jeg har brug for at arbejde.

 

Hvad ville det betyde for dig at se dine vægmalerier sætte en ære i en persons hjem eller arbejdsplads?

Jeg tror, at når nogen kan lide dit design, og de beslutter at lægge det på deres vægge i deres hus eller arbejdsområde - er det en stor ære for mig som designer. Det ville gøre mig meget glad.

spring-blossom-mural-by-Maria

Vægmaleri: 'Spring Blossom' af The Tiny Garden

 

Har du nogle tip til den håbefulde illustratør?

Jeg synes, det er afgørende for illustratoren at tegne så meget som de kan, tegne forskellige emner ikke kun på computeren, men også i hånden fra observationen. Nogle gange kan uventede emner føre til at skabe spændende arbejde.

Hvis du laver børns design, er det vigtigt at være lidt barn selv og have det sjovt med din pen. For mig, illustration og design handler det om at have det sjovt!

Brittany

Maria tegner i Bretagne

 

Gå videre til Tiny Garden's vægmaleri-samling  for at se Marias smukke design.

 

Del dette indlæg

Efterlad et Svar

Tilmeld mig for at modtage inspiration til min postkasse. Se vores Fortrolighedspolitik

Få nyheder!

Bliv foran spillet med de nyeste trends og inspiration direkte til din indbakke.

Seneste sociale

Instagram

Vælg din valuta

Australia  Australien $New Zealand  New Zealand $Canada  Canada $Norway  Norge KrDenmark  Danmark KrPortugal  Portugal €Europe  Europa €Spain  Spanien €Finland  Finland €Sweden  Sverige KrFrance  Frankrig €UAE  UAE $Germany  Tyskland €United Kingdom  UK £Italy  Italien €United States  USA $The Netherlands  Holland €